Снимка: Youtube
fallback

 Продукти:

300 г спанак
200 г рукола
1 портокал
150 г нар на зрънца
200 г овче сирене
1 супена лъжица малинов оцет
1 супена лъжица мед
2 супени лъжици зехтин
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
50 г цели орехи
 
Приготвяне:
 
Листните зеленчуци се накъсват на едро и се поставят в купа. Обелете портокала и го нарежете на кубчета. Прибавете го към салатата. Направете същото и със сиренето. Можете да го нарежете на кубчета или да го натрошите – изборът е ваш.  Най-отгоре се поръсват зрънцата от нар. Салатата се овкусява с подправките, зехтина и малиновия оцет. За финал се добавят и орехите.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

гастроном

преди 7 години

Това някак си ме потриса!

fallback