Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

50 г масло
1 глава лук
100 г сирене по ваш избор
200 г салам чоризо
2 картофа
8-10 яйца

няколко стръка магданоз

сол, черен пипер
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. В тиган, който става и за печене във фурна или в малка кръгла тавичка, разтопете една бучка масло. След това задушете нарязания лук. Добавете нарязаните салам, картофи (по желание може предварително да сварите картофите), сол и черен пипер. Когато картофите са готови, може да сложите и разбитите яйца, заедно с магданоза. След 2-3 минути поръсете със сирене и запечете омлета до готовност.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Сп???нс !?

преди 7 години

Ха ха ха Омлет на фурна? Приготвя се в тиган и се обръща , за да се запече от двете страни. Кажете тази рецепта на някой испанец и ще напълни гащите от смях. П.П. Приготвен с риба тон и майонеза е доста вървежен.

fallback