Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

300 г филе от сьомга
500 г картофи
3-4 супени лъжици зехтин
3-4 супени лъжици дижонска горчица
1-2 щипки сол
1 щипка черен пипер
кората на 1 лимон
 
Приготвяне:
 
Обелете и нарежете картофите. Овкусете ги със солта и пипера. Запечете ги за двадесетина минути в загрята на 200 градуса фурна. Междувременно разбъркайте настърганата лимонова кора и горчицата. Извадете картофите от фурната и поставете рибата в тавата. Намажете я със сместа с горчицата. Поръсете с още малко черен пипер. Печете всичко заедно за още двадесетина минути на същите градуси. 
 
Забележка: Можете да използвате и цели дребни пресни картофи.
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

Елементарно. Утре може да пуснете "рецепта" за варено яйце.

fallback