Снимка: The Pioneer Woman

Лютивото винаги е добре дошло в храната ни, тъй като значително променя вкуса на ястието, което консумираме.
Разбира се, тъй като не е добре да се прекалява с нищо, желателно е да комбинирате с храни, които „убиват“ до голяма степен изгарящото усещане и оставят само леко ненатрапчив вкус.

За да направим деня ви една идея по-пикантен, представяме рецепта с люти чушки в комбинация с кашкавал и яйца. Отделете си 45 минути общо за приготвянето и се наследете на засищащ обяд или вечеря.

Ще ви бъдат необходими:
8 големи, зелени и люти чушки
1 ½ чаша настърган кашкавал
5 яйца
2 чаши пълномаслено мляко
Сол и черен пипер на вкус
½ чаена лъжичка червен пипер
¼ чаена лъжичка лют червен пипер

Начинът на приготвяне можете да видите във видеото на Тialoto.bg

Още рецепти четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase