Снимка: Youtube
fallback

 Продукти:

4 филета сьомга
дижонска горчица
сол, черен пипер
1 чаша хлебни трохи
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете рибните филета в тавичка с хартия за печене с кожата надолу. Овкусете ги със сол и черен пипер. След това ги намажете с горчицата и върху всяко парче поръсете щедро количество от хлебните трохи. Хлебните трохи направете, като в кухненски робот сложите няколко филийки хляб и след това ги смелите фино.
 
Накрая с малко разтопено масло и с помощта на лъжичка напръскайте трохите. Печете до готовност на рибата и докато се образува златиста коричка. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 8 години

Тази храна наистина е много добра, но е вредна, ако не се поднесе с добро бяло вино. Най-добре с Гевюрцтраминер или със Совиньон блан (ех, ако може новозеландски). Но не пренебрегвайте българските вина - има чудесни! Много добра гарнитура е пюре от сварени главеста целина, пащърнак и... обелени ябълки и малко морков.

fallback