Снимка: Dnes.bg
fallback

Две години по-късно и няколко хиляди лева, потопени, буквално!

Така изглежда детска площадка, със сектор за разходка на кучета, в столичния квартал "Младост" 3.

Алеи, посипани с чакъл, велоалеи с баластра, прах и много вода, а в същото време две чешми, просто за красота – така изглежда площадката днес.

Преди две години обаче тя помпозно бе открита от кметицата на "Младост" с обещание за още такива зелени съоръжения из квартала. Мерси!

Кой усвои парите, какво сътвори и защо? Общината да си каже!

Вижте в Експериментът в Dnes.bg площадката сега и как изглеждаше преди две години

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Мартин Колев

преди 8 години

Що за клевета е тази статия? Площадката не се руши, снимката е направена до площадката, където ще се строи тепърва. Нито алеите са се развалили, нито пейките, нито детските съоръжения! Да, чешмите не работят, а кучешката част да бъде оградена от истинска ограда, не само от храсти. Все пак районът до тази площадка ще се застроява и облагородява. Ходели пияни и дрогирани хора, що за нелепи обвинения? Младежите къде да отидат? И как разбрахте, че се дрогират? Има далеч по-фрапиращи случаи...

11

Жителка от Младост

преди 8 години

Много беше красиво в началото! За съжаление,освен че в момента изглежда в този вид,тази градинка вечер става сборище на подпийнали и вероятно употребили наркотици младежи. Мизерно осветление! Избягвайте да минавате там вечер,особено ако сте сами!Две години,а вече и се руши... Защо не искаме да опазим хубавото?

10

Данчо

преди 8 години

Аз не виждам особена разлика в площадката сега и преди 2 год. Виждам само, че е снимама една голяма локва отстрани на площадката ... Ами много ясно като едното е сега през зимата, а другото снимано през лятото на слънце, когато са я открили ... Ако има теч, някой там да се заеме.., ако трябва ще намерим една помпа и ще изпомпаме тази вода, не се иска кой знае какво за поддръжка.

fallback