Снимка: Facebook

Младеж, стопил 70 кг от теглото си, стана звезда в социалните мрежи. На 18 години Андриан от Първомайци тежал 170 кг. Той обаче се амбицира и успява да свали излишните килограми без глад, и то само за 3 години.

"На 18 години бях 170 килограма и си мислех, че никога няма да мога да отслабна. Роден съм с изкривяване на крака и имам забрана да бягам и да скачам. После от свръхтеглото получих и дискова херния. След двуседмичен престой в болница, лекарите ми казаха, че няма да мога да тренирам, но аз реших, че ще преследвам целта си и започнах да ходя по 5 пъти седмично на фитнес", разказа Андриан Аспарухов.

Така за малко повече от 3 години младият мъж станал 97 килограма, трупа мускулна маса и топи мазнини.

Промяната за Андриан започва във фитнес залата. От пълничко и срамежливо момче, той се превръща в силен мъж, пример за подражание на много хора.

"Постигнах този резултат с хранителен режим и тренировки. Когато ми казваха, че няма да успея, това ме мотивираше да продължа напред и да покажа на всички, които ми се подиграваха, че ще успея", обясни Андриан пред Нова тв.

"Тайната се крие в истинската храна – месото, зеленчуците, млякото, овесени ядки и риба", разкрива Андриан.

А днес вече той има заявки от близки и познати да им стане личен треньор и да ги напътства по пътя към по-добрата фигура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase