27

Аноним

преди 8 години

Аз свалих от 138кг.до 76кг.за две години над 95кг. се свалят лесно но след това е трудното и не е добре да се сваля повече от килограм за седмица .На 39години съм не ходя на фитнес но бягам по 13км. почти всеки ден

26

Анонимен

преди 8 години

До вергилВергиле, защо си толкова зъл? Замисли се защо си бил болен и защо си свалил тези 35кг "мускули"? Ама то при теб има само мускул, но няма с какво да мислиш. От зобенето други неща се случват в главата на човек, та се вземи в ръце, позамисли се и се промени. Ако изоставиш тази надменност и злоба, ще живееш много по щастливо. Радвай се на хората, не ги обиждай и те ще се държат с теб добре.

25

Анонимен

преди 8 години

До вергилЗащо трябва да се подиграваме на човек, който е постигнал поставена цел. Какво означава "плондер", когато се отнася за човек? И какво като сте били в казарма по 18 месеца, други са били и по 36 ако е за въпрос. Вместо да дадем кураж на такива хора, дай да ги оплюем и са ги сравним със земята. Май напоследък това е отличителна българска черта. Никога няма да се оправим. Злобата ще ни изяде главите.

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТатуса е на другото рамо, защото сам се снима в огледало.

23

Анонимен

преди 8 години

В един друг сайт имаше снимки на дебелото момче с татус на едното рамо, а на снимката като вече слаб- татуса е на другото рамо. Така че не ми говорете че това е реално. За гледайте се и ще откриете разликите. Смешно е.

22

an

преди 8 години

Браво!

21

до 24

преди 8 години

Браво на момчето, иначе! 70 кг за 3 години се равнява на 0.5 кг стопени мазнини на седмица, което е най-здравословната и трайна скорост на отслабване за хора с наднормено тегло.

20

BIX

преди 8 години

истината е в истинската храна!когато приемаш полуфабрикати и *** от хипер маркетите ,каквото и да правиш няма да има ефект!храната е 90 процента от тренировката на един спортист напримерно.псп.има един филм от преди няколко години американски ХРАНА.ООД

19

бръм

преди 8 години

до анонимен 3 Поздравления за православието!Успех във всяко начинание ти пожелавам! Аз следя едни хлебари, правят ръчен хляб с квас, по 5-6 лева им е хляба.

18

Ян

преди 8 години

Фет бърнърите са 10% от цялата работа.

17

kiki

преди 8 години

Само да беше споменал, че фетбърнарте като оксито ги пие по 2-3 дози на ден. Иначе браво, познавам го лично и всеки ден е в залата по час и половина. Но и фетбърнарите никак не са му малко

16

Св

преди 8 години

Всичко е до воля. Не мисля, че най - правилното решение е само с претрениране, без глад. Аз съм примерно 38+ и свалих 20 кг преди година с малко спорт, ходене, но и ограничаване на храната само за 6 месеца, като преди 5 години бях свалил от 125 на 90 кг, задържах ги и сега от 90 на 70 кг ... Но си трябва нехранене, постоянно, а не временна диета ... та така.

15

Анонимен

преди 8 години

тъз трогателна история е възможна когато си на 18когато си на 35+ вече не е така леснотоз *** е изкарам малко мазнини и много вода и си мисли, че е успялснимката с мускулите е от най-добрите му дни, днес го видяхме по телвизори, че е доста по-различен от мискулестата снимкауспех на всички шопари!

14

Ян

преди 8 години

Вижте със спорт и ядене на месо, яйца, сирене и зеленчуци само може да се свалят килограми без особени проблеми.

13

до бръм

преди 8 години

Бил съм мохамеданин. Пак ти казвам, че ако искаш можеш. Млякото е манастирско, но го продават в магазина наблизо до нас тук в София. Всичко е въпрос на приоритети. Хлябът е 1,20 лв., минаха тези времена на скъпите хлянове, сега има конкуренция. Млякото и то е някъде толкова 1,30 лв.Екстра върджъна е един гъцки (за мен е най-добрият, който м оже да се намери в България) "Elia" и е 17 лв. литъра. Скъп е да, но ако си решил ще си купиш. Отделно сега е пост и елей може само събота и неделя.

12

бръм

преди 8 години

До анонимен 3 : Освен да живееш в манастира, не виждам друг начин да купуваш екстра вържин даже за кандило и за ядене, да купуваш ръжен хляб с закваска, който струва поне 5-6 лева бройката, да купуваш риба която струва майка си и баща си, да ходиш в манастир за кисело мляко, което също е скъпо.Какъв си бил преди да станеш православен?

11

maketo

преди 8 години

а я се чудим що съм станал кат вейка ям по един пушен бут със 10 кила винце денеска

10

Анонимен

преди 8 години

Абе браво наистина, ама на дясната снимка си е бойко борисовец.

9

Анонимен

преди 8 години

Поздравления за Андриан!Желая му много здраве и да държи гарда и занапред!

8

Анонимен

преди 8 години

До бръмВредна в смисъл, че пречи на отслабването. А иначе, ако не си затлъстял, няма проблем с нея.