Снимка: архив Reuters
fallback

Медиите надлъж и нашир често пишат за баба Ванга и предсказанията ѝ. И ако сме свикнали в Русия често да се сещат за нашата пророчица, мълвата за нея вече стигна и до британските медии.

"Мирър" пише днес, че Ванга, не само е предрекла събитията от 11 септември в Ню Йорк и цунамито от 2004-а, но е предрекла и възхода на "Ислямска държава" преди десетилетия.

Баба Ванга била предупредила отдавна, че в Европа ще има наплив от мюсюлмански екстремисти през 2016 година.

Тя е предрекла и "голямата мюсюлманска война", която днес наричаме "Арабска пролет", почнала през 2010 година. Ванга съзряла и че през 2043 година халифатът вече ще се е разпрострял до Рим.

Ванга, която почина през 1996 година на 85 години е предрекла стотици събития в своята половинвековна кариера и е известна като "Нострадамус на Балканите" заради нейния успех в предсказанията, настоява "Мирър".

Някои смятат, че е предрекла цунамито от 2004 г. в Суматра, предупреждавайки за "огромна вълна, която ще се стовари на голям бряг, покривайки хора и градове и всичко ще изчезне под водата".

Сега пък се смята, че тя е предупредила и за "Ислямска държава". Пророчицата обявила, че Европа ще спре да съществува до края на 2016 г. и континентът ще се превърне в пустиня.

Смята се, че Ванга още през 50-те години е предрекла и за глобалното затопляне: "Студените региони ще станат топли. Вулканите ще се събудят".

През 1989 г. Ванга пък предупредила, че "американците ще бъдат нападнати от две стоманени птици", визирайки нападенията от 11 септември.

Също така тя прозряла, че 44-ят президент на САЩ ще е от африкански произход. Този президент е Барак Обама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен ИСКАМ БЕНЗН ПО 25 СТ И НАФТА ПО 10 СТ ----ТАКИВА БЯХА ЦЕНИТЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА

153

Анонимен

преди 8 години

До тук сте към 170 ***,пластелинчета в ръцете на кукловодите,които ви подхвърлят такива глупости,които захапвате с настървение.А през това време правителството замисля нов заем от 4,5милиарда лева.Всичко на ваш гръб и на гърба на поколенията ви.Никой не обръща внимания на това,така ,както никой не обърна внимание предишните заеми,с една част от които "оздравиха","фалиралата"(от кого,от марсианците?)КТБ,която пак "фалира"...Абе,при толкова ***,рай за крадците!Бе-е-е.......

152

Гост

преди 8 години

Попитали радио Ереван: Защо Старата Комунистическа "Светица" ще се занимава с някакви ислямски халифати, и откъде Старата Комунистическа "Светица" по принцип е взела този термин,, след като IQ-то и е по-малко от 70. А радиото мислило, мислило и накрая отговорило: Еми, сигурно не е имало кой да и скрои черепа навремето.

fallback