Колаж: Dnes.bg
fallback

Хора от Слънчев бряг имат съмнения, че са видели в магазин в комплекса двамата чужденци, които се издирват у нас и за които се предполага, че може да са свързани с "Ислямска държава" и проповядване на радикален ислям.

Това са френската гражданка от ирански произход Езида Елхам и румънският гражданин Мимо Попеску, които са влезли в България през Малко Търново.

Златомир Николов от Слънчев бряг обясни пред Нова тв, че заедно с негов колега от магазина са разглеждали записи от охранителните камери и смятат, че приликата с издирваните е много голяма.

Жената говорила английски на не много добро ниво. Били са компания от няколко човека, които са говорили помежду си на език, звучащ като румънски.

"Подали сме сигнал към органите на реда", обясни още Златомир Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Тези двамата са обявени за издирване от българската полиция ? - и нито един полицай не ги е видял или да са по следите им ! Уникална българска полиция и разузнаване !!

10

Анонимен

преди 8 години

Езида пиши! Ако си на Слънчака идвам да те свалям веднага! След терапията на хотелското легло и около него ще си забравила всички ислямистки тъпотии!!!

9

Гларус

преди 8 години

Не усещам засилено полицейско присъствие ...обаче ...

fallback