Снимка: Reuters

Френският полузащитник на Манчестър Сити Самир Насри защити новото попълнение на отбора Рахийм Стърлинг от настроените срещу него фенове и дори нарече привържениците, които го освиркаха, глупаци.

Английкият национал бе освиркан бурно по време на мача с Рома, като на "Мелбърн Крикет Парк" се бяха събрали 41 134 зрители, а възгласите против крилото като че ли идваха от привържениците на италианския тим.

"Винаги има глупави хора, които идват на стадиона", каза Насри, цитиран от "Манчестър Ивнинг Нюз". "Същото нещо се случи и с мен, когато напуснах Арсенал".

"Просто трябва да продължиш напред. Той е дошъл в Манчестър Сити и трябва да уважим решението му. Ние просто трябва да го оставим да играе и да покаже големия си талант", продължи халфът.

"Честно казано не сме очаквали нещо подобно от въпросните фенове, които го освиркаха, така че за нас това е малко изненадващо.

"Според мен Рахим е един от най-перспективните футболисти в световния футбол, той има скорост и талан, а освен това може да бележи", каза още той.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase