Ана Иванович. Снимка: архив, Reuters
fallback

За връзката на най-добрата сръбска тенисистка Ана Иванович и капитана на германския национален отбор по футбол Бастиан Швайнщайгер знае цял свят. Според пресата в западната ни съседка обаче скоро двамата може да сключат брак, и то в Сърбия.

След като Ана Иванович отпадна от Ролан Гарос, двамата с Швайнщайгер са отишли в Сърбия. Там те са посетили места, на които биха могли да се оженят.

Връзката им е наистина много сериозна, за което говори и фактът, че двамата са се запознали със семейството на другия. Майката на славния футболист просто обожава Ана, пише на сайта си сръбският вестник "Блиц".

Почти е сигурно, че двамата ще си кажат "да" в скоро време, и това според изданието ще стане в Сърбия.

"Двамата са луди един по друг. Те виждат бъдещето си само заедно. Така че сватбата е почти сигурна. Ана заведе Бастиян през миналата седмица на всичките си любими места, така че заедно да изберат идеалното за тяхната сватба", разкри добре информиран източник.

Най-големият проблем за двамата е църковният брак, но те нямат нищо против да сключат и само граждански брак.

"Тяхната любов преодолява всички пречки. Тя е православна, а той е католик и все още не са определили в коя църква да се венчаят. Но важното е, че са съгласни, че сватбата ще бъде в Сърбия – Бастиан обожава тази страна", казва източникът.

Бастиян и Ана имат връзка от септември миналата година. Германският футболист е толкова луд по сръбската тенисистка, че на бутонките му има изображение на сръбското знаме и е написана думата "душо". Започнал е и да учи сръбски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Абе аз викам кака ви Ана да зарязва тоя бледолик свинар и да взима наш убав Дришко. Па тогава ще се сватосаме със сърбите и като му тропнем едно братско хоро от Хасково до Белград и обратно!Тццттц, ейййй размечтах се...:))

12

Анонимен

преди 8 години

Ми Иванович има към 20 милиона долара за цялата си кариера. Грозника има 10 милиона евро на година заплата. Знае кака ви къде да бръкне.

11

Tenchito

преди 8 години

До АнонименАко си направите труда да проверите, ще видите, че имат 3 години разлика. Коментарът за агнешкото ми се струва неуместен...

fallback