Снимка: Булфото
fallback

Един от силните хора в Левски - Иво Тонев, обяви пред Gol.bg, че не се е виждал със собственика на отбора Тодор Батков от финалния мач за Купата на България срещу Черно море.

Така той коментира спекулациите, че адвокатът ще му предостави пълната власт в клуба и ще се оттегли от него.

"Вижте, ще кажа само, че не съм се виждал с Тодор Батов от събота, фактически от самия мач срещу Черно море. Не сме разговаряли изобщо с него, така че това е, което мога да ви кажа по въпроса", обяви той пред Gol.bg.

"Не искам обаче да се връщам назад към този мач, вече е минало, гледаме напред. Вчера цял ден с Георги Иванов преговаряхме с чуждестранните ни футболисти, но не мога да ви издам информация, тъй като това трябва да излезе не от моята уста, а от устата на спортния директор. Освен това ние сме коректни към играчите си и искаме първо те да научат нашето желание - дали искаме да ги задържим или не. Едва когато нещата станат ясни може да се коментира", посочи Тонев и продължи:

"Искам само да кажа, че Левски беше в много тежко финансово положение и дори ситуацията с лиценза на нашия отбор бе идентична с тази на ЦСКА през януари и февруари. Ние обаче успяхме да се преборим за лиценза си напълно коректно и с доста средства съответно. Именно поради тази причина не успявахме да плащаме на играчи и не само на тях, и на персонал, защото изплащахме дългове, за да сме коректни както спрямо БФС, така и спрямо УЕФА. Предстоят днес разговори с българските играчи на отбора", каза още Тонев.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

2062015

преди 8 години

Привърженик съм на Левски и за съжаление Иво Тонев не можа и не може да ме убеди, че ни чакат добри дни под негово управление. Единственото, което знам, че аз и няколко хиляди като мене дадоха пари на този клуб за да оцелее и очакваме от ръководството да направи всичко възможно ФК Левски отново да се върне като лидер в първенството и бъде образец за футболен клуб в България.

10

Един Българин

преди 8 години

Присмял се хърбел на щърбел. И двата отбора ще станат махленски скоро и като се съберем тука форумците ще вземе да ги бием... Срам и позор за "големите" в българския футбол.

9

Анонимен

преди 8 години

Батков, Тонев и Гонзо - една смъртоносна комбинация за Левски, буквално. Убиха любимия ни отбор! Отвратиха нормалните хора, и сега свързват фен на Левски с наркомания, хероин и погроми. Ако Гонзо е мерна единица за тъпотия (неслучайно прякора му е инжинера), то Тонев е два пъти по-***.

fallback