11

2062015

преди 8 години

Привърженик съм на Левски и за съжаление Иво Тонев не можа и не може да ме убеди, че ни чакат добри дни под негово управление. Единственото, което знам, че аз и няколко хиляди като мене дадоха пари на този клуб за да оцелее и очакваме от ръководството да направи всичко възможно ФК Левски отново да се върне като лидер в първенството и бъде образец за футболен клуб в България.

10

Един Българин

преди 8 години

Присмял се хърбел на щърбел. И двата отбора ще станат махленски скоро и като се съберем тука форумците ще вземе да ги бием... Срам и позор за "големите" в българския футбол.

9

Анонимен

преди 8 години

Батков, Тонев и Гонзо - една смъртоносна комбинация за Левски, буквално. Убиха любимия ни отбор! Отвратиха нормалните хора, и сега свързват фен на Левски с наркомания, хероин и погроми. Ако Гонзо е мерна единица за тъпотия (неслучайно прякора му е инжинера), то Тонев е два пъти по-***.

8

До Иван (6)

преди 8 години

Грешка в предното мнение.Всъщност не е Лукойл, а е Газпром.

7

До Иван (6)

преди 8 години

"На всички е ясно, чий човек е Иво Тонев."За никой не е тайна - Тонев си е човек на Бойко. Той си беше абсолютно политическо назначение, чиято единствена цел беше да отклонява част от парите, които Лукойл щяха да наливат в Левски. Но в Левски пари не дойдоха, затова пък Ивчо източи всичко, що можеше.

6

Иван

преди 8 години

На всички е ясно, чий човек е Иво Тонев. Журналистите обаче не искат да пиптат за такива работи. Парите за лиценза на Левски със сигурност са излезнали от джоба на обикновенния българин.

5

От 1 до 4

преди 8 години

"Дано и Лупи пак се върне в СЕСЕКА да ви ОПРАВИ...отново"Да, ама ние Лупи го изгонихме и повече никога няма да допуснем да припари до ЦСКА. А вие си дръжте Тонев и му се радвайте. Направете всичко възможно той да остане най-дълго време в клуба.

4

До 1

преди 8 години

Дано и Лупи пак се върне в СЕСЕКА да ви ОПРАВИ...отново

3

Гецата

преди 8 години

Тонев каза: "Искам само да кажа, че Левски беше в много тежко финансово положение и дори ситуацията с лиценза на нашия отбор бе идентична с тази на ЦСКА през януари и февруари."Но имаше пари да бутнеш стадиона, нали? В клуба няма пари за заплати, а те тръгнали да събарят напълно функциониращ стадион.Запомнете, по-голям некадърник от Тонев никога не е имало в Левски. Откакто този човек е в клуба, отборът потъва с всеки изминал ден.

2

Свободная Русия

преди 8 години

Няма проблеми в ЦСКА и ЛЕвски всичко е лъжа на сорсоидите!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Обичам го този Иво Тонев! Справи се с Локото, а после свърши и перфектна работа в Левски. Надявам се догодина да го вземат и в Лудогорец, за да оправи и там положението, че здраво са го закъсали.САМО ЦСКА!