Снимка: Булфото, архив
fallback

Трима младежи загинаха след тежка катастрофа в Стамболийски, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за инцидента е подаден в 22.40 часа на телефон 112. По първоначална информация, при изпреварване лек автомобил "Ауди" се е сблъскал странично с лек автомобил "Хюндай", след което се завъртял на пътя и се врязал в дърво.

В резултат на удара на място са загинали пътници в "Ауди"-то - 22-годишен младеж от града и две 19-годишни момичета от Пловдив.

Шофьорът на колата – 23-годишен мъж от Стамболийски, е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ. Взета му е кръвна проба за химическо изследване.

Втората кола е управлявана от 23-годишна жена, също от Стамболийски, чиято алкохолна проба е отрицателна. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Шаран -БГ

преди 9 години

Мисля, че на причинилия смърт не бива да се позволява да управлява автомобил докато е жив независимо от другите наказания ! И държавата трябва да бъде адекватна и да осъществява пътно строителство и поддръжка на пътищата от много високо качество.Преди десетина години Испания бе подлудяла да строи кръгови кръстовища при пресичане на пътища на едно ниво. Вижте им сега статистикака за какастрофите на кръстовища !Лесно се узаконяват данъци лесно се раздават субсидии на партиите !

28

Анонимен

преди 9 години

Да оживее този *** и да отива в затвора !

27

123456

преди 9 години

Колите на убиват, убиват шофьорите !!!

fallback