29

Шаран -БГ

преди 9 години

Мисля, че на причинилия смърт не бива да се позволява да управлява автомобил докато е жив независимо от другите наказания ! И държавата трябва да бъде адекватна и да осъществява пътно строителство и поддръжка на пътищата от много високо качество.Преди десетина години Испания бе подлудяла да строи кръгови кръстовища при пресичане на пътища на едно ниво. Вижте им сега статистикака за какастрофите на кръстовища !Лесно се узаконяват данъци лесно се раздават субсидии на партиите !

28

Анонимен

преди 9 години

Да оживее този *** и да отива в затвора !

27

123456

преди 9 години

Колите на убиват, убиват шофьорите !!!

26

бай Шано

преди 9 години

скоро си бях по БГ и направихме идна екскурзиика с познати с 3 коли и през 90% от пътя караха с 40-70км над указаното по табелите , обяснението - сегашните коли са по бързи , а табелите са морално остарели . и от доста време не сме по на 20 год.

25

111

преди 9 години

Много жалко за двете близначки -какви красиви момичета само Да не дава Господ на никого такава съдба Почивайте в мир

24

Анонимен

преди 9 години

Не е виновен пътя, а шофьора. Все на големи състезатели се правят и ето резултата!

23

Анонимен

преди 9 години

Абе ***, кое те издразни чак толкова? Просто казвам, че можеш да избегнеш някой закони, но не можеш да промениш физичните. Примера е нагледен.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25Селянино, ти си следващият........

21

Анонимен

преди 9 години

Ми ко да кажа? Като не спазват закона за движение по пътищата им се връща тъпкано с физичния закон...

20

анонимен

преди 9 години

с какво ли е образование кога и как е взел книжка теста за наркотици каквоказва 2 момичета от пловдив и едно момче от стамболийски хубава комбинациянещо за учене нещо книжки да се четат няма такова нещо

19

ОМГ

преди 9 години

До АнонименКазваш да се сложи знак 30 км, ама селянина мръсен ще кара с 130 за да покаже на мастиите, че е велик!

18

Анонимен

преди 9 години

Трябва някои нарушения на ЗДП да се криминализират, тогава ще се кротнат малко наглярите. Друг е въпросът, че пътната маркировка и знаците на практика липсват, затова и държавата става съучастник в тези трагедии. На запад има маркировка и няма дупки, защото някой пострадал ще ги пукне от дела, ако е виновна държавата или общината за лошото състояние на пътя! Дори при незначителна неравност на пътя се слага ограничение 30 км/ч, за да са сигурни, че никой няма да пострада! Кога ще ги стигнем ли?..

17

Шоп

преди 9 години

За каква простотия става въпрос? Тука има страничен сблъсък, може жената с Хюндая да ги е засякла, докато я изпреварват.

16

Анонимен

преди 9 години

До KokoХубаво би било ти да си на мястото на нелепо загиналите момичета. Неее , щеше да е прекалено хубаво.....

15

Чиновник

преди 9 години

Деградацията на народа е повсеместна. Затова младите хора измират по такъв примитивен начин.

14

Анонимен

преди 9 години

Вече алергия имам към такива новини, то не бяха млади момчета, момичета и аудита/беемвета/мерцедеси в едно изречение! Само с тези три марки леки коли! Всеки ден има такива новини, не знам какво трябва да стане вече, за да се спре. Ами какво пък, тяхна е грешката. Понякога, втори шанс не се дава. Един шанс и си губиш живота.

13

Анонимен

преди 9 години

Дай на селянина кола и не го мисли повече.Той сам ще се убие.Браво за добрата новина.Деня ми ще е добър.

12

Анонимен

преди 9 години

Простотията у нас има най-различни проявления. Едно от тях е безотговорността с думите "Няма страшно" или "Спокойно". Когато стане нещастието а то най-често е свързано със смърт или инваледност тогава героя става като мравчица, тих, скромен дори жалничък.

11

до 11

преди 9 години

Фаровете спасяват попитай ГЕРБ те не пожелаха да гласуват по-сурови санкции за шофьорите, а гласуваха да се кара с фарове цял ден :)

10

Фара ли е проблем?

преди 9 години

До Анонимен 9 Стига с тия фарове бе , какво общо има фара , че задкормилното устройство няма нито една мозъчна клетка и е пълно с комплекси ?