Снимка: БТА
fallback

Спасителните екипи са достигнали до асансьорната шахта на хотел "Вероника" в "Слънчев ден", обяви пред "Фокус" Купен Пашов, директор на "Гражданска защита" към община Варна.

Той посочи, че надеждата на екипите са едно от местата, където биха могли да се скрият тримата работници да е там. Към момента обаче няма и следа от работниците.

Oще по темата

"Издирването продължава", каза Пашов.Припомняме ви, че при инцидента загина един човек.

Хотелът в комплекса "Слънчев ден" се срути снощи, докато в него е имало строителна бригада, която е трябвало да събори сградата, за да се построи жилищна кооперация. Хотелът не е действащ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 9 години

В една ограбена до шушка държава от мутри и политици където народа е зверски изгладнял произществията често се случват както се казва за няколко килограма джелязо Така е на обикновените хора е дадено да избират между глада и смърта! Таака е в мината така е в складовете за утилизация на боеприпаси! Нека крадливите политици и олигарси си увеличават щвейцарските сметки

16

?!?

преди 9 години

В тая фирма Планекс имат опит в това да карат работниците да лъжесвидетелстват и повечето им трудови злополуки минават за битови инциденти със затворените очи на Инспекцията по Труда Варна. И сега вече ги принуждават да лъжат, че е имали заповед да не се влиза в обекта защото бил опасен! Но нека преди да изнудват хората да си помислят че тези без трудови договори какви им са и какво правят там, че да им заповядват? Само с полиграфия да свидетелстват работниците.

15

Фози

преди 9 години

Ето го "господин Георгиев", дето им е рекъл да влизат и да режат - g.georgiev***digging-bg+359 888 773 583 +359 888 552 562

fallback