Снимка: Като две капки вода
fallback

Димитър Ковачев - Фънки е новият член в журито на предстоящото да тръгне на 3 март шоу "Като две капки вода".

"Ще хапем и ще критикуваме", обеща рокаджията, който ще вдига оценки с Маги Халваджиян и Хилда Казасян. Новото му амплоа всъщност му е добре познато, тъй като той вече бе жури, макар и само като заместник на Юлиян Константинов във втория сезон.

"Ако до момента съм оценявал хора, които могат да пеят, тук много от тях няма да бъдат изпълнители. Успехът се крие в дегизирането, артистичното поведение и разбира се - шоуто. Смятам отново да остана верен на себе си и да казвам това, което мисля. Ще стане купон, смята Фънки.

"Поканихме Фънки, когато Юли получи травма в крака, за да внесе тотално друг поглед в журито, затова и смятам, че в неговата компания ни очакват интересни и даже непредвидени моменти“, коментира продуцентът на шоуто, Магърдич Халваджиян.

Сигурен участник в новия сезон е Азис, очаква се към него да се присъедини и победителката във втория сезон на X Factor - Жана Бергендорф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Аз

преди 9 години

Той се държи просташки!!! Ако някой иска да гледа това нека си пусне " Шоуто на С...и". Защо такова поведение трябва да се толерира?!

11

Анонимен

преди 9 години

тоя *** още ли е жив бе.

10

е

преди 9 години

До Маги Халваджиян! Махни този самодоволен дебелак от журито. Съжалявам, че го казвам, физиката няма значение, но той просто няма умствен багаж за жури. Няма да "хапе" , а ще развали шоуто. Не е лошо да се съобразите с мнението на повечето. Като чета, май няма едно положително мнение. "Като две капки вода " беше страхотно шоу, със страхотно жури.

fallback