Снимка: архив, Reuters
fallback

Духовник от Ислямска държава заяви, че радикалната групировка е отговорна за нападението срещу редакцията на списание "Шарли ебдо" в Париж, при което бяха убити 12 души, съобщи ДПА.

Oще по темата

"Започнахме с акцията във Франция, за която поемаме отговорност. Утре ще има във Великобритания, Америка и другаде", каза Абу Саад ал Ансари в проповед в контролирания от Ислямска държава иракски град Мосул.

"Това е послание към всички страни, участващи в коалицията (предвождана от САЩ), която убива членове на Ислямска държава", заяви той.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Анонимен

преди 9 години

До САЩАко САЩ имат поне едно действие в защита на общочовешки ценности аз определено минавам за арабин

94

САЩ

преди 9 години

ИД е резултата на 40 годишните диктатури на такива като Садам,Кадафи и подобни,сега берете плодовете на посятите семена,когато САЩ нападнаха подобни терористични държави вие оревахте света колко лоши са били,а там се създаваха терористични мрежи,ужеха децата да убиват християни че са неправоверни,учеха ги да отвличат самолети и влакове,учеха жените да стават камикадзета и да убиват с коли бомби,но интересното е че когаро Русия окупира мирна Украйна,вие пляскате с ръчички....вие Русначета си засл

93

Нормален Българин

преди 9 години

Винаги съм се чудил, що за и'диоти са русофилите, пишещи срещу Българския интерес във форумите. Незнам кой ви плаща, рашънското пресаташе ли, ония от *** 20 ли или Болният атакист?Защо не се откажете от Българско гражданство и не се пръждосате някъде? В сибир примерно?

fallback