fallback

Общ преглед

Властите в Индонезия разпространиха кадри, на които се виждат отломки от разбилия се на 28 декември над Яванско море самолет на "ЕърЕйша".

Oще по темата
По-рано днес стана ясно, че индонезийските екипи, които търсят отломките на катастрофиралата машина, са открили на морското дъно опашката на самолета, в която се намират "черните" кутии.

Индонезийското транспортно министерство твърди, че самолетът на "ЕърЕйша" е навлязъл без разрешение във въздушния коридор от Сурабая за Сингапур. Служител от министерството е уволнен, друг - временно отстранен от длъжност.

Подобни мерки са взети срещу четирима души от управлението за въздушно движение, наказани са и двама членове на летищния персонал, съобщи говорителят на транспортното ведомство Хади Мустофа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

тотално неграмотни лелелелеееединия "ЕЙпъл" другия "Епъл" ахахахха олеле трагедияЯ земете най малкото един телефон да звънете до Apple на подръжката им в Америка.... още с дигането ще ви го кажат "Апъл" с А. Не с Е или Ей т.н.чугунени глави такива и го запомнете!Кой къде е стана ясно от помашкия ви английски в родопското ви село. Ясно е къде сте.А за мен не се притеснявайте, знаете къде да ме намерите - живея на Премиер Стрийт на 4 км от Операта, след Харбъра по Милитари Роуд. Заповядайте

10

...

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияА се произнася ЕЙ. В случай ЕЙпъл. NBA - Н. Б. ЕЙ.Май си в Сунгурларе, не в Австралия. А ако случайно си в Австралия, сметни каква лесна за живеене държава, от страна на неграмотните хора.

9

фсафса

преди 9 години

"Епъл" се произнася. Не ни занимавай с глупости.

fallback