11

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

тотално неграмотни лелелелеееединия "ЕЙпъл" другия "Епъл" ахахахха олеле трагедияЯ земете най малкото един телефон да звънете до Apple на подръжката им в Америка.... още с дигането ще ви го кажат "Апъл" с А. Не с Е или Ей т.н.чугунени глави такива и го запомнете!Кой къде е стана ясно от помашкия ви английски в родопското ви село. Ясно е къде сте.А за мен не се притеснявайте, знаете къде да ме намерите - живея на Премиер Стрийт на 4 км от Операта, след Харбъра по Милитари Роуд. Заповядайте

10

...

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияА се произнася ЕЙ. В случай ЕЙпъл. NBA - Н. Б. ЕЙ.Май си в Сунгурларе, не в Австралия. А ако случайно си в Австралия, сметни каква лесна за живеене държава, от страна на неграмотните хора.

9

фсафса

преди 9 години

"Епъл" се произнася. Не ни занимавай с глупости.

8

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

до 6абе грамотния, Apple така ли се произнася "Епъл"???произнася се Апъл демек А вместо Е! От кой край си? Щот аз съм от цивилизацията first class world

7

Анонимен

преди 9 години

До Hiter, грешно си запознат. Черната кутия е в опашката, защото това е най-малко опасното място в самолета и там има най-голям шанс кутията да остане здрава след катастрофа!

6

Анонимен

преди 9 години

1, като си неграмотен поне не парадирай с това! Asia на български е Азия, но AirAsia е ЕрЕйша, защото второто е търговска марка и тя не се превежда!Apple на български ябълка ли го превеждаш или Епъл? :)

5

Без значение

преди 9 години

До до 1Като сте тръгнали да търсите толкова БГ аналози - защо не използвате БГ думата за секс, а?

4

Hiter

преди 9 години

До колкото знам сегашните самолети имат по 2-ве черни кутии и едната е отпред едната е в опашката. не са всичките в опшаката драги ми копи-пастери урналисти.

3

до 1

преди 9 години

на Български няма дума air по скоро бих казал въздухоплаване Азия

2

Анонимен

преди 9 години

AirAsia

1

Анонимен

преди 9 години

На български е ЕЪРАЗИЯ.