Пострадалият Румен Койчев. Снимка: Dnes.bg
fallback

Полицията в Пловдив задържа седем души, футболни фенове, участвали в сбиването в Пловдив, при което пострада 16-годишно момче, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

По разпореждане на Районна прокуратура - Пловдив е започнато досъдебно производство за хулиганство. Задържаните младежи са отведени за разпит в полицията. Те са на възраст между 16 и 31 години.

Продължава работата по установяването на още лица, участвали в побоя.

Както Dnes.bg съобщи, футболни фенове пребиха 16-годишен младеж в пловдивско заведение. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт. От полицията отчитат, че разправата е станала между фенове на футболните Ботев и Локомотив Пловдив.

Тежко пострада 16-годишният Румен Койчев, който в следствие на побоя си е глътнал езика. Само бързата намеса на непознат мъж е спасила момчето.

Младият баскетболист е син на журналистката Искра Койчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 9 години

Този нали пуска газове в Сектор Б, като ходиш с такива фланелки, понякога плащаш цената. Расте поколение от малки дрипльовци, които се вживяват като хулигани, без грам мозък, образование или мисъл.Когато са вкъщи са ангелчета, когато са в кафето са гамени и големци.

32

dimitar_vs

преди 9 години

7 на 1,4 на 1?Толкова ли ни е лош матрЯла,че не се усещаме,че изобщо такива неща са недопустими?Няма значение колко на 1.Недопустимо е!Ако не се усещат пишещите тука,няма надежда за България.

31

Анонимен

преди 9 години

До ЖороПреди 5 години с ритници в главата убиха Стоян Балтов в София - Студентски град. Колкото и да е арогантен, не може да риташ в главата паднал на земята човек, освен ако не искаш да го убиеш!

fallback