33

Анонимен

преди 9 години

Този нали пуска газове в Сектор Б, като ходиш с такива фланелки, понякога плащаш цената. Расте поколение от малки дрипльовци, които се вживяват като хулигани, без грам мозък, образование или мисъл.Когато са вкъщи са ангелчета, когато са в кафето са гамени и големци.

32

dimitar_vs

преди 9 години

7 на 1,4 на 1?Толкова ли ни е лош матрЯла,че не се усещаме,че изобщо такива неща са недопустими?Няма значение колко на 1.Недопустимо е!Ако не се усещат пишещите тука,няма надежда за България.

31

Анонимен

преди 9 години

До ЖороПреди 5 години с ритници в главата убиха Стоян Балтов в София - Студентски град. Колкото и да е арогантен, не може да риташ в главата паднал на земята човек, освен ако не искаш да го убиеш!

30

Жоро

преди 9 години

Наистина не оправдавам такъв побой по никакъв начин. Обаче излезе информация за 4-*** задържани на 16-19 г. и снимка на момчето. На снимката изглежда доста арогантен и най-вероятно неговата агитка е била по-слаба. Защото не се и съмнявам, че в противен случай това нещастно ангелче, щеше да е задържан, а някой от другите пребит. Така че: "всекиму според делата му"

29

Анонимен

преди 9 години

Ей, царе сме значи да изкарваме жертвата виновник!

28

Анонимен

преди 9 години

А ,детето какво прави в заведение?Нали е дете?

27

emma

преди 9 години

До ebb Da be, 7 cre6tu edin! Samootbrana?

26

ebb

преди 9 години

да не се окаже накрая че тия 7-та са действали в ситуация на неизбежна самоотбрана

25

Сашо

преди 9 години

До 26 анонимко, това е 16 годишно хлапе, а *** дето са го нападнали са били 7 човека, разбираш ли ***, 7 срещу 1, но явно и при теб горния етаж ти е слабо мебелиран,затова пишеш глупости.

24

Анонимен

преди 9 години

Задържани за хулиганство, това си е чисто нападение. Дават 7 години в щатите за такова нещо.

23

Анонимен

преди 9 години

Този малчуган сутринта по телвизоро заяви:- Аз няма да нападна никой, освен...ако не ми каже нещо...и в още други разни ситуации...Айде малко по-леко!Това пребито *** е също толкова агресивно, колкото и тия дето са го наритали!

22

ии

преди 9 години

Интересно за опит за убиство на дете в България какво е наказанието?Ефективни присъди!

21

Do Veselin

преди 9 години

Аз съм от Пловдив и съм живял повече от 8 години в София. Най-добрите ми приятели са хора, родени в София. Tе никога не спорят срещу Пловдив или провинция. И най-глупави хора са като теб - Роден някъде в нищото и твърдят, че те са ''софиянци'' :)Поздрави от Пловдив

20

Анонимен

преди 9 години

Народа е изпростял яко. След като в целия свят след футболни срещи става погром, какъв е смисъла от този спорт. Тук някои се възмущават какво пишело на фанелката му. Всеки има право да си ходи с всякакъв надпис, а това че на някого не му харесва не означава, че трябва да става меле. Но малоумщината е превзала държавата. Когато хората имат ниво просто поздравяват хората от другия отбор, а простака скача на бой.

19

Анонимен

преди 9 години

Феновете и агитките трябва да се забранят със закон. Това са ***.

18

Анонимен

преди 9 години

Малоумно народче, еййй...Тези млади хора вместо да се сплотяват, толкова проблеми има около тях, те се млатят заради някаква *** ритнитопковщина

17

Hah

преди 9 години

"Поне се бийте като мъже - с голи ръце и 1 срещу 1." Какви мъже? Та той е още дете! На 16 е!Това са някакви *** - комплексари!

16

една майна

преди 9 години

До ВеселинСтолицата ни е Брюксел, а Голямото село е пощенската му кутия с големи разходи.

15

Веселин

преди 9 години

Що е майна, все е ла.***! Поздрави от Столицата ;)

14

Анонимен

преди 9 години

До един фенДа погледнем и към образцовите агитки на сините и червените, ако нямате нищо против. И към парите изхарчени за възстановяване на потрошени сектори на стадиони и превозни средства на градския транспорт.