Матей Казийски. Снимка: Булфото
fallback

Шефовете на волейболната ни федерация ще направят всичко по силите си, за да върнат Матей Казийски в националния отбор по волейбол, съобщава "Труд". Дългоочакваната среща между него и шефовете на родната федерация е напът да се случи.

Казийски се очаква да пристигне в Триест в неделя, за да гледа последния мач на женския ни национален отбор срещу Канада от първата фаза на световното.

Момичетата играят в Триест, където са позиционирани също президентът на централата Данчо Лазаров, вицето Иван Тодоров и изпълнителният директор Станислав Николов.

Планира се те да разговарят с Казийски в началото на другата седмица във Верона, където се очаква да продължи отборът ни на Мондиала.

Вероятно това ще е решителният опит Матей да бъде върнат в националния, който напусна преди Олимпиадата Лондон 2012 с искане за оставка на цялото ръководство на федерацията. Треньорът Пламен Константинов опита да склони Казийски за завършилото световно в Полша, но получи отказ.

Още новини от света на волейбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

инжИнер

преди 9 години

Отстранете причината - тоест инж.Данчо Лазаров, и тогава няма да го има следствието.Трябва да си ***, за да наричаш хора като Казийски и Бербатов национални предатели, а идиотизмът, казват, нелечим.

6

Матей, не се давай!!

преди 9 години

Троловете на Данчо Лазаров и федерацията бързо бързо се пренесоха тука! Не спят! Дебнат с F5 на клавиатурите си по сайтовете, и ръсят помия срещу един велик спортист!

5

Анонимен

преди 9 години

И този е като Бербатов - обиден съм на българския народ - ***. Толокз не можеше да изиграе Олимипада като Владо Николов и посел да прави бойкоти - не, трябавше да е преди нея, да съсипе отбора. Четирима треньори му се молиха на колене - Пранди, Найденов, Плачи, Конснантинов, Владо Николов отиде - не. ***. Срещу този медиите трябав даорганизират едан мощна кампания

fallback