Михаел Шумахер. Снимка: архив, Reuters
fallback

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер може на Коледа да се върне от рехабилитационната клиника в Лозана у дома, съобщава пресата в Германия.

Oще по темата

„Никой не знае кога Михаел ще възстанови двигателните си навици, способността си да говори и паметта си. В момента той се нуждае от постоянни грижи“, съобщават медиите, като се позовават на източник от болницата в Лозана.

Въпреки тези думи обаче се предполага, че за Коледа Шумахер ще се върне у дома си, пише ИТАР-ТАСС.

В края на декември 2013 г. Шумахер пострада сериозно при ски инцидент във френския курорт Марибел. С тежка черепно-мозъчна травма, в критично състояние той беше приет в болницата в Гренобъл. След извършената операция Шумахер беше вкаран в изкуствена кома.

В края на юни беше съобщено, че след шест месеца и половина Шумахер е излязъл от комата и е откаран в рехабилитационна клиника в Лозана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

до Гневен...

преди 9 години

Колега не разбирам,защо си толкова ядосан..било от глупост...ами онзи ден жената като падна с асансъора това какво е..Карал ски човека и паднал..Ти наситина ли дребно човече,което претендира,че дава,че е мн напред и не гледа в чуждите паници ама май,май само там гледаш..Не го мисли Шуми..ако има лек и лекарства за неговото състояние ще му ги осигурят..а защо не даваме на децата ли...Ти даваш ли? Взел ли си дете вкъщи да гледаш...или само по ТВ..слез на земята,че взе да ставаш смешен..

20

до Алов

преди 9 години

Първо се информирай малко преди да пишеш глупости. Жена му нито е мацка,нито е млада :) :). Тя дори мисля,че е 1-2 год по-голяма от него...да не говорим колко години са заедно и това,че те колкото пари имат няма да им стигнат да ги изхарчат и на неговите внуци,техните внуци...така,че ти това недей го мисли ;)

19

Анонимен

преди 9 години

До Гневен българинami sigurno kopma ti e bulgarski, ne piesh Coca Cola, ne iadesh Mars bar ili Nestle, kolata ti e ...e ruska, ako vuobshte imash niakakva...samo bulgarski produkti li kosnumirash ''Bulgarino''?TI, KOITO NE SI CHUJDOPOKLONNIK?

fallback