Снимка: Reuters
fallback

Жените, които са нямали полов живот с други партньори преди венчавката, са по-щастливи в брака, установи американско проучване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Петдесет и три на сто от дамите, които са спали само и единствено със съпруга си, са се оказали по-доволни от брачния живот в сравнение с останалите. Многобройните сексуални партньори представляват заплаха за брака.

Само 42 на сто от жените, които са имали едва двама предбрачни партньори в живота си, са счели, че са щастливо женени. А при дами с над 10 интимни запознанства делът на щастливите е една пета.

При мъжете броят на сексуалните партньорки преди брака не се отразява по никакъв начин на щастието им в семейна среда.

Изследването беше осъществено от Националния брачен проект и бе публикувано от университета във Вирджиния. Специалистите предупреждават, че сексът с прекалено много предбрачни партньори може да се окаже пагубен за семейния живот, защото подобни дами са имали богат избор на алтернативи. "Това, което става в Лас Вегас, не си остава в Лас Вегас", коментират брачните експерти.

Когато една жена има повече интимни запознанства, тя по-лесно къса с мъжа до нея. А това донякъде девалвира възгледите й за любовта и за трайното любовно обвързване.

Изследването установило, че булките, които са имали над 150 гости на венчавката си, са се оказали впоследствие най-щастливи в брака си.

Проучването било проведено сред представителна извадка от населението на САЩ и обхванало 1 294 брачни двойки на възраст между 18 и 34 години. Специалистите проследили партньорите в продължение на 4 години. 23 процента от анкетираните са правили секс само с брачния си партньор през целия изследван период.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 9 години

48,А докато ти целуваш непорочна девойка, пред която си изтъкнал колко я цениш и поради това, колко любовници си пренебрегнал заради нея, какви ли мисли се въртят в нейната глава, особено ако тя вече е чувала, че при любовна игра мъжкият език се завира къде ли не?

53

Анонимен

преди 9 години

Прочетохте ли нещо важно в статията?Ключови думи: САЩ, между 18 и 34 години."Проучването било проведено сред представителна извадка от населението на САЩ и обхванало 1 294 брачни двойки на възраст между 18 и 34 години. Специалистите проследили партньорите в продължение на 4 години. 23 процента от анкетираните са правили секс само с брачния си партньор през целия изследван период."

52

54

преди 9 години

Прав си - много може да се говори и да, различни сме - не мъжете и жените, а хората, което в крайна сметка не е лошо :) Аз имах късмета да привлека човек с моето мисление и пожелавам същото и на останалите - макар и да не споделям възгледите им и в частност да не разбирам как живо човешко същество може да бъде ключалка или стока...

fallback