Снимка: Булфото

38-годишен мъж от Камено е настанен в болница с опасност за живота след катастрофа между лек автомобил и трактор, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Пътният инцидент е станал в понеделник, около 17.30 часа, на надлез "Българово" между лек автомобил „БМВ„ с бургаска регистрация, управляван от 38-годишния мъж от Камено и колесен трактор "Ню Холанд",  управляван от 58-годишен мъж от същия град.

От пътнотранспортното произшествие е пострадал водачът на лекия автомобил, който е получил контузни рани по цялото тяло и е настанен за лечение в отделение „Реанимация„ в МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Пострадал е и неговият спътник, возещ се на предната дясна седалка в лекия автомобил – 25-годишен от Камено, който е със счупен десен крак в областта на подбедрицата, настанен за лечение в МБАЛ - Бургас в отделение "Ортопедия".

От полицията отчитат, че причина за пътнотранспортното произшествие е, че водачът на лекия автомобил при десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещия се срещу него трактор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase