Роб Форд пуши крек. Снимка: YouTube
fallback

Кметът на Торонто Роб Форд се извини публично за допуснатите грешки и призна, че е трябвало да се бори с пиенето си, но отхвърли обвиненията в употреба на наркотици и заяви, че ще продължи да управлява най-големия канадския град, въпреки натиска да подаде оставка, съобщи Асошиейтед прес.

"Ще устоя на тази буря", каза той.

Oще по темата

Форд направи първите си коментари в седмичното си радиопредаване - три дни след като полицията съобщи, че разполага с видеозапис, на който кметът изглежда пуши крек (производно на кокаина).

Полицията се сдобила с видеото при операция за следене на приятел на Форд, заподозрян, че го е снабдявал с наркотици. От полицията казаха, че нямат основания да повдигнат на кмета обвинения в каквото и да било престъпление.

Форд на свой ред отбеляза, че не може да коментира запис, който не е виждал. Призна обаче , че е допускал грешки, но отказа да излезе в отпуск или да се оттегли.

"Искрено се извинявам, това е абсолютно непростимо, вината е само моя. Ще се боря с всички сили да
спечеля следващите избори през октомври 2014 г.", заяви той.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 години

Не знам какво е крек, ама пуши си, бате, какво пък толкова... Значи може мъже да се женят по между си, ама не може от време на време да смукнеш една луличка! Айде де!

15

бай Х

преди 10 години

КАТАРЗИС ! ;-)

14

fagy

преди 10 години

Голяма работа,аз живея в Пловдив.Ако тука имахме стандарта дето е в Канада,и Торонтовски заплати,хич нямаше да ми дреме за Тотев,ако ще и венозно да си бие...

fallback