Снимка: Reuters
fallback

Сръбската звезда в женския тенис Ана Иванович похвали първата ракета на България Григор Димитров, считайки, че скоро той може да бъде сред топ играчите.

"Григор е много талантлив и го очаква голямо бъдеще. Има невероятен потенциал и може да бъде сред топ играчите в мъжкия тенис", сподели Иванович пред bTV.

Ана е сред основните претендентки за титлата на Турнира на шампионките, който ще се състои в зала "Арена Армеец".

"Първото място е моята единствена цел. За разлика от Бали, тук ситуацията за мен е по-различна, защото съм по-назад в ранглистата. Ще бъде истинско предизвикателство, за което се чувствам напълно готова.

Спомням си го много добре мачовете с Пиронкова. На US Open се получи чудесен мач, който аз спечелих. Цвети е прекрасно момиче, познавам я от 11- или 12-годишна. Ние сме от едно поколение. Участвали сме заедно по турнири", заяви още Иванович.

"Искам да поканя всички зрители, които се колебаят да видят на живо това шоу. Атмосферата на тези двубои е наистина невероятна. Надявам се да се забавляване наистина много и да ни подкрепяте", добави в заключение сексапилната тенисистка.

Още новини от света на тениса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 10 години

Ана Иванович: Гришо има невероятен потенциал в леглото

1

Анонимен

преди 10 години

Tя ли каза или вие я попитахте???Хайде престанете да го мабутвате тоя *** в новините за щяло и нещяло.Всички на неговите години в Топ 100 имат потенциал но само един-двама ще са Големи.Другите ще си останат ПЪЛНЕЖ какъвто е Дришo момента.За надежди пари никой не плаща!Победи трябват ( и то не на дебели *** а на корта)!

fallback