Снимка: Reuters
fallback

Григор Димитров допусна загуба още на старта на US Open и за трета поредна година отпадна още в първи кръг на турнира.

Хасковлията допусна поражение в пет сета от намиращия се под №95 в ранглистата на АТР Жоао Соуса - 6:3, 3:6, 4:6, 7:5, 2:6.

За загубата на Гришо спомогна силния вятър на корта, многото двойни грешки, допуснати от хасковлията, както и най-голямото оръжие на първата ни ракета – сервисът.

Това е втора загуба за първата ни ракета от португалеца. През 2008 г. Жоао Соуса надигра Григор в два сета – 6:4, 6:1 на фючърс в Испания.

Подробностите за днешната им среща на US Open четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 10 години

ИЗЛАГАЦИЯ,ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДА ПАДАШ,НЕ Е НИКАКЪВ ТЕНИСИСТ,БАБА МИ Е ПО-ДОБРА ОТ НЕГО И ОТ ДРУГАТА

40

veni

преди 10 години

Откъде се събирa толковa злобa и зaвист у нaс бългaрите!?Дa се рaдвaме нa товa тaлaнтливо момче,дa го подкрепяме кaкто можем.Товa е бългaрин!Нa върховете нa спортa ! Успех Гришо!Дaно не се зaсягaш от безумните дрaскaници нa дребни душици,скрили се зaд aнонимни именa!

39

ШибамАтакисти

преди 10 години

До АтакистКакво като има победи над топ тенисисти бе? Супериграч ли е? Ами то е пълно със средняци, които имат победи над най-добрите. Тоя имал три победи в първи кръг? Нашият колко има? 5-6? Той направо е стъпил на върха! Загубата му е неочаквана, но не е срамна, още пък по-малко позорна. За кого е позорна? За теб ли беНяма как да ни срами, при положение че в момента само ни прави реклама в спорт, в който преди Григор сме били едно нищо при мъжете

fallback