41

Анонимен

преди 10 години

ИЗЛАГАЦИЯ,ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДА ПАДАШ,НЕ Е НИКАКЪВ ТЕНИСИСТ,БАБА МИ Е ПО-ДОБРА ОТ НЕГО И ОТ ДРУГАТА

40

veni

преди 10 години

Откъде се събирa толковa злобa и зaвист у нaс бългaрите!?Дa се рaдвaме нa товa тaлaнтливо момче,дa го подкрепяме кaкто можем.Товa е бългaрин!Нa върховете нa спортa ! Успех Гришо!Дaно не се зaсягaш от безумните дрaскaници нa дребни душици,скрили се зaд aнонимни именa!

39

ШибамАтакисти

преди 10 години

До АтакистКакво като има победи над топ тенисисти бе? Супериграч ли е? Ами то е пълно със средняци, които имат победи над най-добрите. Тоя имал три победи в първи кръг? Нашият колко има? 5-6? Той направо е стъпил на върха! Загубата му е неочаквана, но не е срамна, още пък по-малко позорна. За кого е позорна? За теб ли беНяма как да ни срами, при положение че в момента само ни прави реклама в спорт, в който преди Григор сме били едно нищо при мъжете

38

Анонимен

преди 10 години

Много гарги са се навъдили тук брей и всичките грачат, грачат...Сякаш всичките имат най-малко по един Голям Шлем. Е не е ваша работа кой колко и къде ще играе. Притеснявам се само да не се удавите в собствената си злоба.

37

Атакист

преди 10 години

3-тата му е над нашия))))

36

Атакист

преди 10 години

А имал бе...3 победи в първи кръг))))

35

Атакист

преди 10 години

Знаеш ли и защо е срамна тази загуба още??? Тоя Соуса няма нито една победа в основната схема от ГШ докато нашия не си събу гащите вчера.

34

Атакист

преди 10 години

К'во толкова е постигнал ли?Ами постигал е победи над играчи от топ 10 примерно. Тоя португалец едва ли е победил някой в топ 20. На Григор му трябваха цели 3 години за да слезе от номер 100 до номер 30. Това са 3 години труд и ти ми казваш, че няма съществена разлика в класите на играч в топ 30 и на играч намиращ се на 95-та позиция?

33

ШибамАтакисти

преди 10 години

До АтакистХаха, *** такъв. В каква посредственост ще тънеш бе, ***? Имаме един сносен играч на тенис при мъжете и едно момиче с ограничени качества при жените. Достатъчно посредствени сме и в момента, което ни е много дори много. И как е срамна и позорна тази загуба? Какво толкова е постигнал Григор в кариерата си, за да се срамува? Неизвестни тенисисти от топ 100 има само за такива лаици като теб, които гледат тенис 5 пъти в година.*** атакистченце.

32

Атакист

преди 10 години

Искаш да ми кажеш че тази загуба е нормална, а не срамна и позорна???Докато има ей такива *** като теб, които махват с лека ръка на такива загуби от неизвестни тенисисти ще си тънем в посредственост.

31

Атакист

преди 10 години

do 48Няма голяма разлика от 29-я в света и 95-я ли бе, смешен ????Що не си шибнеш кухата кратуна в стената???

30

ШибамАтакисти

преди 10 години

До АтакистДебилно човече, мисълта ми е че не може да сравняваш хора с толкова голяма разлика в класите. Това твоят микромозък май не може да го проумее. Класните играчи са в топ 10. След тях разликата в играта на следващите 90 в ранглистата не е толкова голяма. Това сравнение с Федерер е уникално просто. По-уместно щеше да е, ако беше написал, че е все едно Федерер да отпадне от 15-я в класирането например, защото разликата между играчите от топ 30 и тези около 100 не е голяма. ***.

29

Атакист

преди 10 години

до 42 ТойАбе смотан ***, кой ти сравнява Гришо с Федерер??? Сравних разликите в ранглистата и какво означава да паднеш от човек с 65 места по надолу от теб. Григор беше поставен в основната схема и се намира на 29-то място в света, което означава , че в първи кръг е фаворита от двубоя, още повече като се има предвид , че играе с 95-я в ранглистата и на никой неизвестния тук в сайта Соуса. Тази загуба е срамна, разбираш ли к'во ти говоря, нещастен ***?

28

м

преди 10 години

Бях на корта и гледах мача. Нямаше никакъв вятър. Липсваше желание за игра, мотивация. Оттам дойде и спада в сервиса. Друго важен елемент които изгражда идентичността му като тенисист - форхенда беше на много ниско равнище. Не атакуваше топката. Имаше един проблясък на хубав тенис и желание за игра, когато обърна 4-тия сет от 2-4 до 7-5. Според мен и публиката доста помогна.

27

Vesko

преди 10 години

Мнооого работа трябва!! Само с талант никога не е ставало и никога няма да стане!

26

rument

преди 10 години

Нищо, са Шарапова ще му вземе Поршето което му подари, и пак ще заиграе добре хихихи

25

баба Пена

преди 10 години

Ето ,това сме ние българите. Чета коментарите и се чудя ,от къде толкова жлъч? Защо никога не приемаме и несполуките? По -леко ли ви става като плюете този или онзи ? Човек не може винаги да побеждава. Животът е низ от победи и загуби. Подкрепа трябва тогава когато човек има най-много нужда,когато е изгубил нещо. Да му се вдъхне вяра ,че не е сам. Това май не се отнася за българина,готов в такива моменти да удави в капка вода всеки ,който е паднал.Гриша, не унивай! Напред и само напред!

24

Анонимен

преди 10 години

ПОСЕРИЧ

23

песимист

преди 10 години

Ехаа,наакахте се бре!Кефите се а?

22

Анонимен

преди 10 години

PALA4OOOOO