Божинов е пред трансфер в Парма. Снимка: Булфото
fallback

Нападателят Валери Божинов призна, че италианският Парма е първи вариант за него за продължаване на кариерата и се надява до дни да има положително развитие по въпроса, съобщава БТА.

Божинов продължава да тренира с Локомотив София, но вчера е имал среща с националния селекционер Любослав Пенев. Двамата са обсъждали ситуацията около нападателя и състоянието, в което се намира.

"Аз преговарям с Парма, Парма преговаря със Спортинг. И така. Надявам се на положително развитие, но аз съм във форма, не спирам да тренирам и очаквам новото си предизвикателство", каза Божинов.

На въпрос дали Панатинайкос все още е вариант за него, той отвърна, че това е останало в миналото. Божинов беше попитан как така се е оказал изведнъж излишен в клуб като Спортинг Лисабон, който освен всичко не се намира в най-доброто си състояние.

"За мене не е проблем да приема тяхното решение. Както са решили, така са направили. Важното е, че аз не съм излъгал никой и съм чист пред себе си, това е важното", завърши Божинов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

roko

преди 10 години

Ей завалиите бая са я закъсали, тц, тц, ... а какво отборче с какви играчи бяха пармалатите

10

Данчо

преди 10 години

До ....Абе, човек, на кой му пука за Валери. Искат го там, за да се облажат от жена му! Нали знаеш коя му е жена и с какво е известна:)))

9

пенсионер

преди 10 години

туи момче маи наистина си вярва каква ПАРМА тои и в Б група не може да играе ..пълен провал за футбола ...нека младите си вземат поука какъв не трябва да си...самозабравилсе горнооряховски дървар...поне да погледне баща си тоя надувко...ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА ....ВАЛЕРИ И Б ГРУПА ТИ Е МНОГО МОИТО МОМЧЕ....

fallback