херцогинята на Кембридж Катрин. Снимка: Reuters
fallback

"При настаняването й в болница след първите родилни болки херцогинята на Кембридж Катрин се чувства добре", се казва в официално съобщение от двореца Кенсингтън, предадоха световните агенции.

Както бе съобщено по-рано, родилните болки на съпругата на принц Уилям настъпиха тази сутрин. "Катрин, съпроводена от съпруга си, беше незабавно докарана с автомобил, придружена от съпруга си, принц Уилям, в болницата "Сейнт Мери" около 5.30 часа местно време", съобщи представител на кралското семейство.

Кенсигтънският дворец отстои на около 10 минути път с автомобил от болницата, разположена до най-голямата столичната железопътна гара Падингтън.

Интересното в случая бе, че хоспитализацията на херцогинята на Кембридж бе съпроводена с гръмотевица, тъй като над Лондон имаше буря. Очаква се бебето й да се появи след пет часа, заяви сътрудник на болницата.

Oще по темата
Сега всички се опитват да отгатнат какъв ще бъде полът на новороденото, пише ИТАР-ТАСС. Счита се, че раждането на херцогинята се е забавило почти със седмица. Според мнозина принц Уилям и неговата съпруга ще се сдобият с момченце. В съответствие с кралската традиция те не издадоха пола на бъдещия престолонаследник, трети по линията на онаследяване на британския престол, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Мите

преди 10 години

Ба маааму как съ вълнувам, направо съм съ нагърчил от вълни. Гад сейв дъ куиин

65

GERBerastin

преди 10 години

Веднага едно директно предаване, дей риалиту? Искам фронталана камъра........жълтуркова идиотия!Оставете хората на мира!

64

тъп

преди 10 години

а аз се чудя защо получавам страховити газове днес....

fallback