Жан-Мари льо Пен. Снимка: Reuters
fallback

Почетният председател на крайнодясната френска партия Национален фронт Жан-Мари льо Пен отправи остри критики срещу ромите по време на предизборна проява в Ница, пише в. "Фигаро".

Льо Пен беше в града, за да представи новата кандидатка на партията за общинските избори Мари-Кристин Арнотю. Той използва повода да предупреди жителите на Ница, че в него през 2014 г. ще дойдат 50 000 роми, защото от 1 януари идната година 12 милиона роми, живеещи в Румъния, България и Унгария ще получат възможност да се настанят във всички страни от Европа.

Жан-Мари льо Пен нарече бъдещото ромско присъствие в петия най-населен град на Франция "миризливо" и "дразнещо", пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

Болярина

преди 10 години

ХАХА АМИ ИНТЕГРИРАЙ ГИ БЕ ЛЬО КЪВ БЕШЕ ТАМ....НА ЛИ РЕВУНЧИТЕ ЧЕ НЕ ГИ ИНТЕГРИРАМЕ

130

??

преди 10 години

Браво на льо ПЕН !!!!!!!!

129

стоян

преди 10 години

Френският Сидеров прави изпълнения типично в стила на черния интернационал на който той и председател а Атака е член. И тук идва двойния стандарт на обществото ни. Когато подобни *** плюят *** или мюсюлмани ги имаме за герои,но когато Болен си продава магариите по плащада и в президентството е "Политически Франкенщайн" Ние Българите а не Доган или някой друг куклувод създадохме това извръщение с простотията и омразата си един към друг.Все пак зависта и движещото чувство на народа ни.

fallback