131

Болярина

преди 10 години

ХАХА АМИ ИНТЕГРИРАЙ ГИ БЕ ЛЬО КЪВ БЕШЕ ТАМ....НА ЛИ РЕВУНЧИТЕ ЧЕ НЕ ГИ ИНТЕГРИРАМЕ

130

??

преди 10 години

Браво на льо ПЕН !!!!!!!!

129

стоян

преди 10 години

Френският Сидеров прави изпълнения типично в стила на черния интернационал на който той и председател а Атака е член. И тук идва двойния стандарт на обществото ни. Когато подобни *** плюят *** или мюсюлмани ги имаме за герои,но когато Болен си продава магариите по плащада и в президентството е "Политически Франкенщайн" Ние Българите а не Доган или някой друг куклувод създадохме това извръщение с простотията и омразата си един към друг.Все пак зависта и движещото чувство на народа ни.

128

читател

преди 10 години

Не разбирате ли че в момента сте свидетели на процес на масово преселване на *** по далече от чертата на турските завоевания в Европа (ниво Виена).Може бе се вижда пресилено,но това е нов исторически процес.Тепърва ще виждаме съпротивление в западните общества но това няма да спре процеса.Една начална проява е реакцията на Льопен във Франция.За забавяне на този процес е необходимо спешни промени в социалното и трудово законодателство на голямите западни страни като Гемания и Франция.

127

читател

преди 10 години

До ПламенТака компетентен само за 5 дни.Браво.Ами ако беше останал за месец- направо ще ни откажеш да емигрираме там.

126

Анонимен

преди 10 години

А тия откриха топлата вода! Нищо, нищо. Скоро и на тях ще им просветне що е то *** и че за това животно интегриране няма!

125

До Пламен

преди 10 години

Париж е космополитен град и там има *** от целия свят. *** във Франция има там и в още няколко големи градата. Трагедията на България е обаче, че в което и селце в страната да отидеш първата ти гледка ще бъдат дрипавите *** които пъплят по улиците, а от тях повече от половината са деца. България се превърна в инкубатор за *** непроизводителна, неграмотна и умствено-непълноценна ***. Т. нар. "лош човешки материал" е реалност и той тегли България неотклонно към гроба.

124

Пламен

преди 10 години

Бях в Париж преди 2 години по работа /вярно само за 5 дни/ и ми направи впечатление, че много са амуджите там бе /***, араби, ***/, пък белите са направо малцинство. Понеже съм беден и се возих само с метрото, няма да ви казвам как мирише всичката тази ***. Нашите *** са направо чистофайници.Истинската Франция и французите са само в провинцията.

123

ROMAN EMPIRE

преди 10 години

VE4E 2000 GODINI ROMEITE (RIMLYANITE) NYAMAT SPOKOISTVIE OT DACITE . VSI4KO E YASNO KATO BYAL DEN PLEMENATA DACI TOGAVACHNITE BARBARSKI PLEMENA PRODALGAVAT DA GI DRAZNYAT ROMEITE (RIMLYANITE) . DA NE ZABRAVYAME TURKITE KOITO SA SACHTO GOLEMI VRAGOVE NA ROM .

122

верин

преди 10 години

До П_ПетровЖивял съм във Франция и пак ще се върна, французите не харесват националистите, те говорят така, за да им се обръща внимание, да не се забравя, че има и такава партия. Също като у нас, Волен Сидеров често гостува на Мари льо Пен и копира неговият маниер и изказвания. Французите, както и нас българите, ги е срам от поведението и приказките на националистите. Те не им обръщат внимание.

121

Анонимен

преди 10 години

А не така, господин Жан-Мари, това са европейски граждани, ще си ходят където искат.Последните данни сочат, че най-добре ще се интегрират на Френската Ривиера, там има много са крадене, ядене, а и климата е мек, подходящ са изграждане на копторите им, в които да се настанят с родата от 50 до 70 човека, а и социални помощи ще искат, че са с много наследници!

120

Боце

преди 10 години

Как да се справим с *** напаст знае един ,ама отдавна не е между живите.Доказано успешен справяч,само дето се поразсея с други работи и не я докара до успешен край

119

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХА. Този нормален ли е?!?! 12 милиона *** няма в цяла Европа. Такива политици с такива *** изказвания изобщо не трябва да ги има на политическата сцена. ***. Той да си гледа мароканците и като цяло африканците, пък после да се притеснява за ***. Защото *** поне не се разхождат с бомби под мишница. Такива *** като този ще съсипят ЕС. И като Болен естествено!

118

мангоджери

преди 10 години

колко много обичате да коментирате ***, обаче като коментирате имайте в предвит, че коментирате и самите себе си, щото разликата вече няма.

117

П_Петров

преди 10 години

Гнусни лицемери са франсетата! Някой *** може и да са "миризливи", "дразнещи" "берящи жица и желязо", но поне не са джихадисти, като арабите, с които са се напълнили във Франция.

116

NEUZNAVAEM

преди 10 години

KATO NIAMA KOI DAIM PLWTA DANATSI I DA IM PALNI HAZNATA ; TSIGANITE OT ISPANIA ; I OT BALGARIA WTE SI SPINKAT PO BAIRITE ; WTESI PO KRADVAT MET BAKAR I BOIKO WTEGI PAZI

115

neuznavaem

преди 10 години

VZEMETE SI TSIGANITE I BARABAR I TSIGANINA BOIKO SAS VAS

114

БРАННИК

преди 10 години

Жан Мари льо *** да си знае гьола, от' ако доем 'а му лепнем два *** че гуеда као теле. *** имат право на щастие и трябва да живеят там, където живота им ще е по-добър, връщайки ги в България и Румъния е потъпкване на основното човешко право за по-добър живот. Не им го отнемайте вие сте си подписвале харти за човешките права. Те ви са ***. Франсе ле ***!

113

Мей-мей

преди 10 години

Честити да са ви!Сега ще чакаме да ги интегрирате ,а ние ще гледаме и ще оценяваме.

112

До TRAKIEC

преди 10 години

Доста си неграмотен за тракиец, сигурно си нещо вносно.Трябва да знаеш, че местния ген - хаплогрупа, както се казва, се нарича "И". Той има 2 подгрупи: едната е на Балканите, втората в Скандинавия: до 70% (те са смесени и с нордическата"N"). Двете групи "И" ги има и в Украйна (бивша Велика Б-я), а в района на Волжска Б-я има доста от скандинавската.Иначе имаме и други, медитерански келтски кавказки *** и Африк. "Е", дошла от Гърция донесена там от данайците нарекли се по-късно гърци.