Снимка: Impact Press Group
fallback

Кърваво меле, провокирано от изпито солидно количество алкохол, се разигра рано тази сутрин в Хасково пред известен нощен клуб в центъра на града.

12 мъже от Хасково и Димитровград са взели участие в побоя, съобщават от областната дирекция на МВР.

Свидетел на случката разказал на полицаите, че излизайки от заведението, е видял как 30-годишният му приятел от Димитровград удря с юмруци по лицето 34-годишен хасковлия.

Свидетели на случката стават още 10 мъже от областния град, които се включват в мелето, за да защитят хасковлията.

Като основни извършители на побоя свидетелят посочил двама мъже на 24 и 26 години, които ступали здраво димитровградчанина. От ударите той е със счупени лицеви костици и хематом. Настанен е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

34-годишният хасковлия пък е със спукана устна.

Всички лица, съпричастни към инцидента и свидетелите на сбиването, са доведени в РУП-Хасково за снемане на обяснения. Образувано е досъдебно производство, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Мен

преди 11 години

Абе толкова ли няма за какво да пишете, че взехте вече за всяка ГСП (груба селска проява) да пускате статия ? Кой кого набил, откъде бил...

23

до ТРКИЕЦ

преди 11 години

Пич, красиви и древни ТРАКИЙСКИ градове са единствено Пловдив и Стара Загора. Впечатлен съм от тези 2 града, и ако нямах два апартамента в София, щях да живея в някой от тях. А *** ти Хасково си го наври в..............

22

Анонимен

преди 11 години

В област Чалгария какво друго може да се случи...

fallback