Общото количество на наркотика е 2,86 килограма. Снимка: архив Булфото
fallback

Почти три килограма марихуна отриха в багажника на холандски гражданин край Разград, съобщиха от полицията в града. 50-годишният холандски гражданин е задържан при специализирана полицейска операция.

Около 22.30 часа вчера в село Ушинци, до комплекс “Шушнев”, е спрян за проверка лек автомобил “Опел Астра” с холандски регистрационен номер.

При обиска в колата на чужденеца са намерени и иззети пакети с висококачествена марихуана. Общото количество на наркотика, скрит в багажника на автомобила, е 2,86 килограма.

Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354 А от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

НЕ

преди 11 години

НЕ СЪМ КОМУНИСТ,НО ОТКАКТО ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАПАДНЯЦИТЕ СЪС ХУБАВИТЕ СИ НЕЩА ДОКАРАХА И *** СИ,СКАПАНИТЕ НАРКОТИЦИ,ДРОГИ И ТН.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК В ЕДНА СТРАНА ОТ ПЪПА НА ЕВРОПА КАТО ХОЛАНДИЯ Е РАЗРЕШЕНА ДРОГАТА,ТО ВСЕ ЕНО ДА ПОМАГАШ НА АЛКОХОЛИК ДА СЕ ЛЕКУВА С ПО СЛАБ АЛКОХОЛ ОТ ЗАВИСИМОСТТА СИ,СМЯХ В ЗАЛАТААА За ваше сведение ГОСПОДИН КОМУНИСТ(защото сте такъв),марихуаната не е *** наркотик за разлика от псевдонима с който сте се написал.2 Алкохола и тютюна са.Къде вие е акъла?

13

XXL

преди 11 години

Ушинци...Шушнев...Слушалков...Подслушков...;)))) Все Герберски имена..;)))

12

Анонимен

преди 11 години

Когато стане въпрос за трева винаги оная касетка с жмела слагате едва ли висококачествена марихуана изглежда като тая на снимката

fallback