14

НЕ

преди 11 години

НЕ СЪМ КОМУНИСТ,НО ОТКАКТО ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАПАДНЯЦИТЕ СЪС ХУБАВИТЕ СИ НЕЩА ДОКАРАХА И *** СИ,СКАПАНИТЕ НАРКОТИЦИ,ДРОГИ И ТН.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК В ЕДНА СТРАНА ОТ ПЪПА НА ЕВРОПА КАТО ХОЛАНДИЯ Е РАЗРЕШЕНА ДРОГАТА,ТО ВСЕ ЕНО ДА ПОМАГАШ НА АЛКОХОЛИК ДА СЕ ЛЕКУВА С ПО СЛАБ АЛКОХОЛ ОТ ЗАВИСИМОСТТА СИ,СМЯХ В ЗАЛАТААА За ваше сведение ГОСПОДИН КОМУНИСТ(защото сте такъв),марихуаната не е *** наркотик за разлика от псевдонима с който сте се написал.2 Алкохола и тютюна са.Къде вие е акъла?

13

XXL

преди 11 години

Ушинци...Шушнев...Слушалков...Подслушков...;)))) Все Герберски имена..;)))

12

Анонимен

преди 11 години

Когато стане въпрос за трева винаги оная касетка с жмела слагате едва ли висококачествена марихуана изглежда като тая на снимката

11

Анонимен

преди 11 години

tazi treva se pyshi svobodno navsiakade s tonove ne v kilograami

10

1%

преди 11 години

ДО 3Ти май не си ходил в Холандия щом пишеш такива глупости..."страната на разврата и наркотиците"..........ха отиди виж,поживей там,запознай се с холандци(не турци,кюрди,албанци и др.) ,опзнаи им нравите и манталитета и тогава пиши глупости по форумите !

9

баба Кунка

преди 11 години

до 7:Бабиното(сигурно си по-дърт от мен, ама няма значение :))), направо се чудя това известно село в международен мащаб как съм пропуснала да включа в списъка на забележителностите.

8

Анонимен

преди 11 години

Амстердам е най-хубавия град в Европа. Не употребявам марихуана, но съм за легализирането и. Няма как да умреш от нея, за разлика от останалите наркотици. Хванали холандец с трева?! Нормално, там даже продават чичко тревичко да си го гледаш вкъщи...

7

edin razgradliya

преди 11 години

do baba kunka baboooooooooopitya za shumen ot razgrad se namira usinci babo kunke i v tova selo jiveyyat babi i dyadovsi kato tebe

6

хх

преди 11 години

До баба Кунка това е на пътя варна-русе

5

анонимен

преди 11 години

човека забравил че тук не е Холандия та да се разкарва с подобно количество дрога..ама какви са пъргави нашите полица и а? като мечка на медеца..веднага го надушили..сладури-;)))

4

c

преди 11 години

тия куки удариха кьоравото с тоя коз, ще има да си пушат и да разправят после

3

Анонимен

преди 11 години

Същите тези холанци, които ограничават работния пазар и влизането на България в ШЕНГЕ/не, че виждам реална полза за обикновения гражданин/, страната на разврата и наркотиците - къде е логиката?

2

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте още подобни статийки в отговор на по-предната, за ограничаване пазара на труда за БГ граждани. Не е ли нагласено и много елементарно?! Колко сте смешни и жалки!

1

баба Кунка

преди 11 години

"село Ушинци, до комплекс Шушнев Какво прави този холандец в село Ушинци, което 99% от българите не знаят къде се намира?