Снимка: Булфото
fallback

45-годишен мъж от правешко село системно продавал 17-годишната си дъщеря за булка, съобщиха от Областната дирекция на полицията в София.

Мъжът от село Джурово позвънил в петък около 20.30 часа на спешния тел. 112 и заявил, че дъщеря му е била отвлечена.

"Разстроеният" баща обяснил, че през деня тя е била в компанията на младежи от Тетевен, които по-късно са я отвлекли.

Незабавно след получаването на сигнала полицейските служители провели издирване съвместно с колегите си от Тетевен и установили къде се намира момичето.

Пред инспектор от детска педагогическа стая то разказало, че не е било отвлечено, а е в Тетевен със знанието на родителите си.

То признало още, че това не е първият път, когато я продават на някой жених, след което тя се връщала обратно в дома си в с. Джурово.

Този път обаче момичето нарушило уговорката с баща си да се прибере до четвъртък вечерта, поради което той я обявил за отвлечена.

В хода на разследването станало ясно, че 45-годишният Г.К., който има зад гърба си шест регистрации за кражби, превърнал доведената си дъщеря в разменна монета и при всеки удобен случай я продавал за булка на поредния наивен кандидат.

След като му били снети обяснения, 17-годишното момиче било предадено на родителите й.

На бащата е съставен акт за подаване на неверен и заблуждаващ сигнал на спешния телефон 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

азе

преди 11 години

Егати държавата ,станахме слуги на *** ,...не стига че не плащат за нищо,ами и средства за ТЕХНИ ПРИЩЕВКИ!А сега тоя "баща",*** ,от къде ще вземе кинти ,за да си плати глобата .......?Държавата има нужда от безплатни ----РАБОТНИЦИ ,.....да си отработи глобата!

45

Анонимен

преди 11 години

На бащата е съставен акт за заблуждаващ сигнал на тел.112 .Тоя *** си продава детето и няма производство,няма права на детето,няма закрила на детето, няма съд, няма глоба и сега ние ЗАШМОРЦАНИТЕ българи ще платим всички оперативни действия на тъпите куки където не могат да му повдигнат обвинение.Е*АХТИ ШИБАНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

44

Анонимен

преди 11 години

"17-годишното момиче било предадено на родителите й."_______На "таткото" ще му се наложи пак да я продаде няколко пъти, за да плати глобата и да избие подкупа за полицаите.

fallback