Снимка: Impact Press Group

21-годишната Женя е била убита за 30 квадрата, които леля й искала да превърне в механа.

Момичето бе убито миналия четвъртък призори с много удари с нож. Като извършител бе задържан 21-годишният Петър Ангелов, а с него и лелята на Женя - Светлана Тодорова. Тя е сочена като поръчител на зверството.

От години Светлана и семейството на брат Венцеслав били в обтегнати отношения, а завещаните от родителите им на Женя две стаи и кухня от фамилния дом в кв. "Левски" довели до кървавата драма.

Вчера следобед зачернените родители и група от около 15 най-близки на семейството погребаха 21-годишната Женя в затворен бял ковчег и положиха на гроба бял кръст, съобщава "Труд".

Още по темата
 "Светлана се ширеше на 80 квадрата с трите си деца, а ние живеехме в 30 кв. м. Допреди година Женя спеше с нас, преди 4 месеца направихме отделна стая на приземния етаж, толкова се радваше! Обичаше трите деца на Светла като свои брат и сестри. Грижеше се за тях, а 5-годишната Станимира беше любимка. Защо тази жена стори това?!", не можеше да се побере в кожата си Ренета.

Спорните 30 квадрата от къщата Светла искала отчаяно, защото смятала да отвори там малка механа, разказаха близки на семейството.

Вчера стана ясно, че след като ножът, с който атакувал Женя, се счупил, той ръгнал жертвата си и с химикалка. Петър направи самопризнания, но Светлана твърди, че му дала пари назаем, за да си купи мечтаните лаптоп и кола на старо, а не за да убива.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase