fallback

Общ преглед

 

В мъгла от марихуанен дим Cypress Hill - водещата група на последния ден и изобщо на фестивала Elevation 2012, оправда напълно двугодишното очакване за първа поява пред българска публика.

Калифорнийското трио, подсилено мощно на Летище "Доброславци" от перкусиониста Ерик Бобо, се появи с един час закъснение, но след канонада от хитове, сред които и емблематичните "Tequila Sunrise", "Insane in the Brain", "I Ain't Goin' Out Like That" и "Throw Your Set in the Air", агресията на американците изпуши в многозначителни знаци за употреба на марихуана.

Естествено папиросите бяха бутафорни. Но осемте хиляди екзалтирани фенове, повечето поклонници на тежкия рап и хип-хоп, поеха посланието.

Oще по темата

По възторга на публиката гвоздеят в програмата обаче закова Шон Пол. След изтощителното парти на ямаеца, на сцената трябваше се качи носителката на най-престижната награда в музикалния бизнес "Грами“"- Ерика Баду.

Феновете бяха затаили дъх в продължение на около петнадесет минути, след което тя се появи в зашеметяващо стилен вид – със сако каки и шапка с периферия.

Иначе в ранния следобед на 24 юни, на основната сцена се явиха победителите в конкурса за непопулярна група от миналата година у нас Der Hunds, хип хоп алтърнатив бандата Skre4 и македонската звезда Slatkaristika.

Като цяло култовите банди и изпълнители заличиха някои недостатъци в организацията. Програмата закъсня с около час, а в началото имаше и проблеми с обмяната на фестивална валута, което по-късно доведе до големи опашки пред баровете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Sk

преди 11 години

До Данъчен 1Пич при закупуване на токъни ти се издава касова бележка за да може ако след това ти изостанат някакви да можеш да си ги обмениш обратно. Айде първо разбери за какво иде реч и тогава лай!

20

Sk

преди 11 години

Абсолютната неосведоменост на "журналиста", писал това смешно нещо.Първо и основно е че Cypress Hill не закъсняха изобщо с един час! Ако драскача не е бил в състояние да види колко е часа това не е проблем на органзаторите, групата или който и да било друг.Шон Пол - слаба работа.Така нареченото "сако каки", беше всъщност невероятен и супер стилен бежов тренчкот....И последно по отношение на токаните. Проблема беше технически и беше разрешен в рамките на 1 час. Опашки нямаше никъде.

19

mess

преди 11 години

Хм, не видях никакви пропуски в организацията. Всичко си беше перфектно, на баровете имаше достатъчно хора, които да обслужват, а каси за обмяна на валута имаше достатъчно, като всеки път си даваха касови бележки. Програмата на третия ден закъсня, заради дъжд в ранния следобед. Въобще като се случи нещо хубаво в тази държава, не знам защо трябва да му се търсят кусури, вместо да кажете просто "евала". поставят под съмнение действията на медиите, не знам защо си позв

fallback