Мъжът е бил нахапан от кучета. Снимка: архив Impact press group
fallback

89-годишен мъж е с опасност за живота в ”Пирогов”, след като е бил открит нахапан от кучета, съобщиха от СДВР за ”Фокус”.

Мъжът е бил обявен за издирване вчера сутринта, а вечерта е бил открит в столична градинка. Той е нахапан от кучета и има наранявания по двата крака.

Oще по темата

Пострадалият е настанен в ”Пирогов” с опасност за живота.

Възрастният мъж страда от старческа деменция.

Случаят напомня за нахапания до смърт от бездомни кучета 87-годишен професор Ботьо Тачков през март в столичния квартал ”Малинова долина”.

Възрастният мъж беше нападнат от глутница и след дълга борба за живота си почина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

касапин

преди 11 години

Не мога да разбера,какви са тия *** където защитават уличните кучета,явно имат изгода ,само избиване и дране, ще изнасяме кожи,а месото за братския виетнамски народ! Едно гладно виетнамско семейство, какво ли не би дало за печен бут или плешка!

151

Татко

преди 11 години

По логиката на *** "българско човече" - трябва да изтрепем половината шофьори на МПС-та ,които за година убиват толкова хора - колкото жертви отчита една воюваща държава .... Но не - смърт за кучетата - понеже те нямат глас и ухапали няколко човека ... Ами почнете да си гледате вълци ,кучета динго,хиени и ги изхвърляйте на улицата като станат на 7-8 месеца или 1-2 годинки и пак се оплаквайте ,че ви нападат ужасни зверове...Викнете армията и да се требим наред с тях! Война племе слабоумно!

150

Татко

преди 11 години

2012година - все още българското племе мисли ,че изтребването на бездомни животни е решение на проблем - проблем ,чиято същност е именно българското човече .. Онова тъпо човече,което мисли че не е виновно за нищо и че кучетата са пришълци от Космоса ... Жалко ,че българското племе не може да осъзнае ,че трябва да има РЕД И ЗАКОННОСТ! Да се забрани продажбата и развъждането на кучета -щом не може да се гледат и се изхвърлят .. Да се глобят собствениците , да се кастрират домашните,чипират .....

fallback