152

касапин

преди 11 години

Не мога да разбера,какви са тия *** където защитават уличните кучета,явно имат изгода ,само избиване и дране, ще изнасяме кожи,а месото за братския виетнамски народ! Едно гладно виетнамско семейство, какво ли не би дало за печен бут или плешка!

151

Татко

преди 11 години

По логиката на *** "българско човече" - трябва да изтрепем половината шофьори на МПС-та ,които за година убиват толкова хора - колкото жертви отчита една воюваща държава .... Но не - смърт за кучетата - понеже те нямат глас и ухапали няколко човека ... Ами почнете да си гледате вълци ,кучета динго,хиени и ги изхвърляйте на улицата като станат на 7-8 месеца или 1-2 годинки и пак се оплаквайте ,че ви нападат ужасни зверове...Викнете армията и да се требим наред с тях! Война племе слабоумно!

150

Татко

преди 11 години

2012година - все още българското племе мисли ,че изтребването на бездомни животни е решение на проблем - проблем ,чиято същност е именно българското човече .. Онова тъпо човече,което мисли че не е виновно за нищо и че кучетата са пришълци от Космоса ... Жалко ,че българското племе не може да осъзнае ,че трябва да има РЕД И ЗАКОННОСТ! Да се забрани продажбата и развъждането на кучета -щом не може да се гледат и се изхвърлят .. Да се глобят собствениците , да се кастрират домашните,чипират .....

149

Татко

преди 11 години

Кога ,вие слабоумници, ще разберете ,че кучетата не са диви животни - дошли от гората ,а са изоставени домашни. И под изоставени домашни имайте предвид кучета от крайните квартали и селата - овчарски,ловни - всякакви + големия брой домашни от самия град ...Това не са извънземни и не идват нито от гората ,нито от космоса....Виновници сте вие - безотговорни,нагли ,прости същества - за вас само оръжието и трепането е решение ...Явно вие идвате от ГОРАТА!

148

ххх

преди 11 години

Абе какво толкова са тръгнали да определят кое куче е агресивно,кое - не, та да ги изтрепят.Всички кучета са агресивни,не го ли разбраха накрая, не могат да живеят свободно в територията на хората, това да не е гората.Хищници сред хората,това са бездомните кучета,не носят никаква полза на човека,нито на околната среда.Какво равновесие създават,та да бъдат защитавани от Екоравновесие.Пълни глупости и невежество.

147

касапин

преди 11 години

Срамота е,в държава от европейския съюз,кучета да разкъсват хора! Мисля че само евтанизация на кучетата е решение,може и обезкостяване,куче се дере с главата нагоре не е като агне!

146

Кънчо Путкод.

преди 11 години

Относно кастрацията на кучета и избиването искам да припомня за 1 пернишки виц " они не ни еб*ът они ни апат " Та мисля че приспиването е един от най работещите варианти ....

145

до 163

преди 11 години

Ние не сме против кучетата, само против бездомните. Относно хората, които избиват други хора... плащаме заплати на полиция, прокуратура, съд... да ни бранят от тях

144

Стан

преди 11 години

Предлагам разходите по лечението и възстановяването на нахапания от кучета ЧОВЕК, да се поемат от всички не правителствени организации, които НЕИСТОВО защищават бездомните кучета. Тези *** най-сетне трябва да разберат, че с приказки и протести нищо не правят. Да вземат пример от държавите, където на първо място са хората а грижата за бездомните животни се поема от организации като техните. Строят приюти и лечибници със свои лични средства а не чакат на данъкоплатците. МАСКАРИ, ***

143

Срам !

преди 11 години

Положението е следното. Имаме един град заплашен и тероризиран от безпризорни кучета. Във ВСЯКА друга страна проблема щеше да бъде решен максимално бързо, дали хуманно или не, това зависи от стандарта. Единствената държава в ЕС, която не може да реши дори такъв дребен проблем се нарича България. Лично мен ме е срам от това !

142

voiko

преди 11 години

Защото в София ЛАПАЧИТЕ са повече и нямат време да мислят да свършат нещо!

141

voiko

преди 11 години

Как ви харесва: ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ! Къде пише, че е нахапан от глутница? Може да е някое домашно агресивно псе, с още по-агресивен стопанин - някой КОМПЛЕКСАР, който използва кучето си за оръжие и забавление.

140

venko

преди 11 години

Да се избият ВСИЧКИ кучета ! Утре това може да е баща ви или дядо ви !

139

Анонимен

преди 11 години

оставка !!!!

138

АНОНИМЕН

преди 11 години

АБЕ,НЕЩАСТНИЦИ,КОИТО СТЕПРОТИВ КУЧЕТАТА,ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ХОРАТА,КОИТО УБИВАТ ДРУГИ ХОРА!!!!

137

veronika

преди 11 години

Qvno Fandukova ne znae kak da ypravlqva durjavata.Jalko za neq

136

Анонимен

преди 11 години

Това не пречи кметът Фандъкова да е с най-висок рейтинг в България . Излиза , че хората са мазохисти и харесват некадърните си управници .Абсурд !

135

Анонимен

преди 11 години

а, кметицата пак ще се появи и ще обясни колко много мерки е "набелязала" общинатаумерен човек съм, обаче съвсем сериозно започнах да мисля, че без да почнем да ги избиваме ние самите, няма да стане, каквото и да приказват "кучелюбите" :( в 21 век, в европейска столица кучетата ядат хора :(

134

Анонимен

преди 11 години

2012г. София, столицата на една европейска държава -все още кучета ядат хора по парковете...

133

еко

преди 11 години

Решението е едно - да се закрие "екоравновесие" и всички фирми издържащи се от този бизнис за сметка на целия народ