Нападателят на Дания Никлас Бендтнер залага на Audi Q7 V12 TDI. Снимка: AutoMedia.bg
fallback

Европейското първенство в Украйна и Полша върви с пълна сила и всички погледи са съсредоточени върху футболните терени.

В тях участие взимат повече от най-големите звезди в световния футбол. Те съвсем естествено са милионери и могат да си позволят най-добрите автомобили.

AutoMedia.bg събра колите на някои от звездите на Европейското първенство. От подборката става ясно, че освен от  футбол и жени, някои футболисти разбират и от .... коли.

Вижте някои от бижутата на футболните звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Genata

преди 11 години

Прав е човека. Наистина в англия по номера на колата можеш да познаеш годината на регистрация (Регистрацията почти винаги съвпада с производството). правилото е 3 и 4 символ показват както следваили годината на производство - ако е в първата половина на годината - например 12 ще покаже автомобил регистриран през 2012 или50 + годината на производство за втората половина на годината - например 62 пак значи 2012. на тази снимка обаче номера е мазан с фотошоп и очевидно няма Q7 рег 2002г.

9

yeremis

преди 11 години

до 10караш ме да се смея,къде си виждал такова ауди 2002??и защо си мислиш че след като е nb52 е регистрирана 2002?хондата ми е ds53 и е 2004,имаш ли представа от символи и коя+кои символи означават първа регистрация....?:-))))

8

alabala

преди 11 години

Автомобилът на снимката е с британска регистрация (от 2002-ра година)! Редакцията да влезе малко в час!

fallback