Радо Стойчев и Матей Казийски излизат след срещата с премиера. Снимка: Булфото
fallback

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Радостин Стойчев се срещна официално с премиера Бойко Борисов в кабинета на министър-председателя.

На сбирката присъстваха някои от основните играчи на тима като Матей Казийски, Цветан Соколов, Андрей Жеков и Теодор Салпаров, както и вицепрезидентът на федерацията Ивайло Константинов.

"Премиерът ни извика да поздрави състезателите за класирането на Олимпиадата, за положените усилия, старание в тази трудна ситуация. Премиерът не е повлиял на решението ми“, отсече Радостин Стойчев и допълни, че до края на вечерта ще обяви своето решение дали остава начело на отбора.

Дилемата сега е дали Стойчев ще напусне поста си, след като шефът на родната волейболна федерация Данчо Лазаров няма намерение да се оттегли.

"Нямам коментар за Радостин Стойчев, защото няма информация. Досега се занимавахме с организация. Не мога да гадая с кой треньор и кои играчи ще заминем за Аржентина. Защо трябва да давам оставка? Кога да си дам оставката – сега, веднага или след малко? ", обяви Лазаров пред "Канал 3".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Мен

преди 11 години

Ако не е бб, кво щехме да правим :)

27

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига с тоя велик Радо Стойчев-Наследи отбор ,който беше на трето място в света и го закара на 6-то.Добре ,че купихме още една квалификация ,та сега да се пъчат.А като ни отупаха германците насред София мълчаха.Само за сведение заплатата му е 20 000на месец-демек 240 000 за година ,а той се занимава с отбара 2-3 месеца.Защо великия Радо не определя кой да е президент на Тренто,а се пъчи в ***

26

Ники

преди 11 години

С тая наглост, която проявява, едва ли има някакъв шанс да си подаде оставката. Баси и безочливият тип!

fallback