Снимка: архив, Булфото
fallback

Две жени са загинали при зверска катастрофа на пътя Варна-Кичево-Оброчище, съобщиха от полицията във Варна.

Драмата се разиграла около 18.00 часа вчера, когато 32-годишен добричлия фучал с бясна скорост по мокрия и хлъзгав път, обвит в мъгла.

Неблагоприятните условия и мокрият асфалт му изиграли лоша шега. Колата му се завъртяла, навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила странично с дясната си страна в движещото се насреща “Пежо 308” с варненска регистрация, управлявано от 37-годишна варненка.

От удара на място са загинали двете пътнички на добричлията – на 27 и на 73 години. Виновният шофьор бил откаран в болницата с контузия на таза и гърба, но без опасност за живота.

Шофьорката на Пежото също е в болницата с две фрактури на десния крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

гого

преди 11 години

Незнам кои е *** и кои е прав, но си отиде едно младо момиче, което остави две четири годишни деца да тъжат за нея. Дано поне тои да се оправи, че да си имат един родител.Не знам, защо тези нещастия се случват все около Варна, но и аз преди около годинаи половина претърпях такава катастрофа със семеиството си. Слава богу сме живи и здрави и тримата.

66

Калин до 37

преди 11 години

Разбирам защо срамуваш да си напишеш името до коментара (простотията) която си написал...Да те светна - Добрич е областен град бе ***...

65

учител

преди 11 години

От 76 до 58

fallback