Деян неделчев във вихъра си. Снимка: Булфото
fallback

Ако човек обича да гледа развлекателни програми у нас и ги е проследил през последните дни, ще остане с впечатлението, че лицето Деян Неделчев е най-важната брънка в българската музика.

"Mega Pop Star", "Българският Стиви Уондър", "Най-известният певец в България". Това са само част от скромните оценки, които лично той си дава в медийното пространство.

Ако погледнем обложката на неговия нов албум "Дъртака", можем да добавим и "Мона Лиза на българската музика".

Oще по темата
Освен всичко той е и галантен. В интервю за национална телевизия той определи водещите, които все пак са му дали думата, като "тъпи кокошки, които нищо не знаят, и как да питат".

Хубаво е да даваш квалификации в социалната мрежа, но все пак трябва да погледнеш собствената градинка.

Продъни ни ушите как гласът му е четири октави и пее от опера до поп музика. Колко бил велик на "Златният Орфей", какъв лъв бил в едноименното предаване навремето по БНТ.

Сега кариерата му била в нов период (по негови думи), в който се появиха песни като "На полянката", "В гората", "Дъртака" и т.н.

В началото беше интересно и донякъде забавно, много хора гледат новите му песни в сайтовете за видеосподеляне и това му създаде грешната представа, че е голяма работа. И той се помисли за голяма звезда.

Последното му творение - "Различните", обаче надминава всичките му опити да се прави на интересен. Няма как да ви покажем "уникалния" клип от чиста автоцензура. Песента била посветена на всички гейове, лесбийки, транссексуални и травестити.

Вулгарният текст може и да се хареса на някои, а и Деян го определи като истински. Всеки, който се интересува, може да види песента и да си направи своите изводи. Лошото е, че всеки клик в интернет му вдига самочувствието.

На 48 години Неделчев изживява своята петминутна слава, но лично мен ме притеснява, че той крои и по-сериозни планове. Вече направи заявка и за следващото издание на родния конкурс за Евровизия.

Палячовците и в политиката, и в музиката, винаги са имали някакъв временен успех, дано не го пратим да представя България някъде. Още повече, че става въпрос за някакви 4-5 хиляди лева, обърнати в SMS-и.

Има опасност "Явлението Неделчев" да поостане по-дълго на родната сцена, тъй като в Испания кризата е поставила в колапс местния шоубизнес. Може би само за такива като него, но така или иначе той е безработен и на социални помощи на Канарите.

Остава да се помолим кризата при поданиците на Хуан Карлос да отмине по-бързо и някой хотел да ангажира Деян с еко програма на тема икебана, съчки, полянки и дървеса.

А дотогава дано поне децата не се ограмотяват сексуално от последното му творение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 12 години

ха ха.иситински се забавлявама .правите ми страхотна реклама.умирайте от яд,некадърници такива!ще ви *** майката на всички тепърва.моралисти ***!.не само съм талантлив ,ами ви го показвам очи в очи,а вие си се възхищавате на чалгата.е ,това заслужавате,да *** там в духовна и физическа чалга мизерия!колко сте жалки.не само ме гледате ,ами и ми ядете ***..ЯЖТЕ ГО,ЧЕ МАЛКО ОСТАНА!ХА ХА ХА .а двете кокошки наистина са тъпо по станция нова.никакво образование и информация.

95

калигула бесния

преди 12 години

ОХ ДА МИ ПАДНЕШ ДЕАНЧО БАТКО ТИ КАЛИГУЛА ЩЕ ТИ ОБЯСНИ НЯКОИ НЕЩА....

94

Анонимен

преди 12 години

Извинете за грешката,имах предвид песента Обич за обич!

fallback