96

Анонимен

преди 12 години

ха ха.иситински се забавлявама .правите ми страхотна реклама.умирайте от яд,некадърници такива!ще ви *** майката на всички тепърва.моралисти ***!.не само съм талантлив ,ами ви го показвам очи в очи,а вие си се възхищавате на чалгата.е ,това заслужавате,да *** там в духовна и физическа чалга мизерия!колко сте жалки.не само ме гледате ,ами и ми ядете ***..ЯЖТЕ ГО,ЧЕ МАЛКО ОСТАНА!ХА ХА ХА .а двете кокошки наистина са тъпо по станция нова.никакво образование и информация.

95

калигула бесния

преди 12 години

ОХ ДА МИ ПАДНЕШ ДЕАНЧО БАТКО ТИ КАЛИГУЛА ЩЕ ТИ ОБЯСНИ НЯКОИ НЕЩА....

94

Анонимен

преди 12 години

Извинете за грешката,имах предвид песента Обич за обич!

93

Анонимен

преди 12 години

Ало,журналиста дали е слушал неговото изпълнение на песентаТи ужасно закъсня?Защо само знаете да плюете?Или Азисчо е единственният талант в Българиялекета такива!За да има такова поведение този мъж явно че има причина и то не е от хубаво.

92

Анонимен

преди 12 години

Не знаех нищо за този певец,но специално влязох в ютуби,за да чуя негови песни.Приятно ме впечатли гласа му и артицизма му в първите му изяви.Явно не е имал късмет и никой не му е помогнал да се развие в правилна музикална посока.Жалко защото е много талантлив,но за съжаление силиконовите певачки имат повече шанс в България,отколкото хората с глас!

91

до jon

преди 12 години

ами вземи си го във вас тогава...може съчки да събирате,а може и икебана да ти посади в задния двор!!!!

90

Анонимен

преди 12 години

Ако беше *** сигурно щяхте да го възхвалявате!

89

jon

преди 12 години

Неделчев е много добър певец, но така и не си намери спонсори, които да го издават. След продължително гладуване леко поизперка и за да привлече внимание започна да прави уникални простотии.Долу ръцете от Деян Неделчев :)

88

до 104- 105

преди 12 години

и теб са те изтървали от лудницата ХА ХА АХ ХА ХА ХА;)))))

87

Анонимен

преди 12 години

@ 104A сега некакво нещасто журналистче, дето Господ не го е дарил с никакъв талант се изживява като експерт и съдник и екзекутор .И злобно иска да затрие Деян който няма и левче джоба , нито хитрост в главата за да осребри таланта си . И го подиграва за тези наистина *** парчета дето Деян е записал от отчаяние, за кило брашно и консерва доматено пюре.

86

Анонимен

преди 12 години

Не знам колко пишещия тази статия разбира от музика или дали е слушал Деян Неделчев в сериозни изпълненя?Наистина Деян Неделчев е един от най-добрите ни певци. Дори най-добрия ! Или на кантар с Орлин Горанов.Не гледайте само тези просташки клипчета дето Деян е записал за просташката ни публика. Това не е истинския Деян. А че е перко е ясно! Бедно нещастно, наивно същество не знаещо как да се справи с живота. Ако е наистина обратен, е от най-неуспелите обратни въпреки неоспоримия си талант!

85

до 100

преди 12 години

отговорИЗТЪРВАЛИ СА ГО ОТ ЛУДНИЦАТАААААА :00000

84

Анонимен

преди 12 години

В България няма добри продуценти, които да комбинират изпълнител, текстописци, режисьори на клипове, музиканти и да направят един продукт, който да бъде хит. Това ни е проблема. Поотделно имаме частите, но няма кой да сглоби машината. Успяват само посредствените, които мама и тате/или гадже бутат пари

83

diavolcheto

преди 12 години

Все се питам и, честно казано, не мога да си отговоря на един въпрос: какво стана с това момче?Онези, които не го познават, може би си мислят само лоши неща за него. Но не е така.Зная го още от Русе - готино, възпитано момче, с което можеше да си говориш за всичко по един интелигентен, мил и човешки начин.И още тогава пееше хубаво.След това този млад мъж имаше прекрасни песни! И действително има (-ше ) великолепен глас!Не ми се иска да си помисля, че системата го уби. И ще Ви кажа какво имам предвид.Едно момче от провинцията, което отиде в София с голям талант и вяра, че ако си талантлив и бачкаш, ще успееш.Да, ама - не!Поне в България, ако не си син или дъщеря на мастит ас от музикалния бизнес или, просто връзкар - просто забрави!

82

отвратен

преди 12 години

Азис и тоя са най-противните , които съм виждал . Направо му се повръща на човек . Добре че не ги гледам , жалко ако има хора дето да им харесват.

81

D

преди 12 години

edno vreme pesnite mu biaha hubavi no za sajalenie sega 4oveka e totalno izperkal :)))))

80

Анонимен

преди 12 години

аааааа,тоя е неповторим особено на тази снимка изглежда покъртително,все едно луд в еуфория хахаххахаа,какво да коментираш то това "чудо"на природата ни оставя без думи,а брат му какъв пич е....тц,тц,тц

79

Анонимен

преди 12 години

Щом дойдоха примитивниците, които могат да политизират и снега, който вали от небето, напускам това място.Драмата в България е, че не се дава възможност на талантливите хора да се развият. Напишете песни на Деян и той ще възнагради всички с таланта си.Не го познавам лично, както и всички други, но съм му съвременник и му желая да ни зарадва с това, на което е способен.Българите пеят много хубаво, но чужди песни.

78

Анонимен

преди 12 години

Този е като Бийбър и Ким. Ако не ги пишат по разните сайтове постоянно, никой няма да се интересува от тях. Не му обръщайте внимание и толкова.

77

На 78

преди 12 години

Ти не си никой, за да определяш кой на какво ниво е!Едни пеят като славеи, други -не. Но тези, които не могат да пеят, вероятно рисуват прекрасно, нещо, което певците не могат.Не слагай етикети на другите, защото това показва, че не разбираш от качеството на гласа и се възползвш да си избиеш този комплекс.Не се безпокой за нивото на тези, които го оценяват по различен начин от твоя. Ние също имаме основания да смятаме, че нивото ти е ниско.И ще сме прави, защото има технически критерии.