БФС може да накаже Присо до края на сезона. Снимка: Булфото
fallback

Скандалът с Нжонго Присо може да придобие нови размери. Дисциплинарната комисия към БФС може да накаже камерунеца от ЦСКА с нечуваните 10 мача плюс глоба от 3000 лева, с което на практика да му прекрати преждевременно сезона.

Във футболната ни централа са умували дали да не санкционират Присо по чл. 24 от Дисциплинарния правилник за особено тежки провинения на състезател към длъжностни лица.

За целта към доклада на дежурния делегат Тодор Лучев са приложени и писмените показания на пловдивските полицаи, които са охранявали тунела, където Присо им налетял с дървената отломка.

В тях обаче няма и дума за присъствието на лица, които не е трябвало да бъдат там, или пък за отправени заплахи и псувни към африканеца.

Oще по темата

Не е писано и за обидите на феновете на "смърфовете", докато футболистът напускаше терена след червения картон.

Както е известно, Нжонго Присо изкара една нощ в ареста и вероятно ще бъде съден за футболно хулиганство.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Перукан-БФФ

преди 12 години

Та нали затова е Изпълкомът на БФФ : да бута напред с всички позволени и непозволени средства Левски и да спира с лакти и ритници останалите водещи отбори - Лудогорец, Литекс, Черноморец, ЦСКА! Напред с Перукан паша и верните му приятели по чашка!

66

В.Лъвский

преди 12 години

Странно защо не наказаха Николай Костов за налитането му и заплахите, пък и не помня Гонзо да е бил наказван за псувните и жестовете му. Защо ли?

65

сб

преди 12 години

Гледах мача по телевизията. Добре видях летящите бутилки и как една от тях удари човек. Трябва да си пълно *** /нямам предвид приятелите ми от Левски/ , за да не го видиш.Мисля, че това БФС в много моменти от съществуването си е вредно за флората и фауната, за промените в неживата природа, защото е некадърно.

fallback