Снимка: Булфото
fallback

Един от най-добрите български боксьори Тервел Пулев се изказа доста песимистично преди летните олимпийски игри в Лондон, като сподели, че едва ли ще успее да спечели квота за най-значимото спортно събитие за годината.

"Шансовете ми за класиране на Олимпиадата са много малки, няма какво да се заблуждаваме", сподели двукратният европейски вицешампион по бокс в категория до 91 килограма Тервел Пулев.

"На турнира "Странджа" се видя, че ми липсва увереност и може би по-добра физическа подготовка", каза още боксьор №1 на България за изминалата година.

"Не се притеснявам от предстоящата олимпийска квалификация през април в Турция, но не трябва да тръгваме с големи очаквания."

"Турнирът "Странджа" беше удобен момент да се преценят нещата в реална обстановка и се видя, че имаме слабости", продължи "Малката Кобра".

"Не искам да се повтаря ситуацията от преди световното първенство в Баку, когато ръководители, треньори и дори журналисти говореха, че едва ли не отиваме там и ги избиваме всички. Реално самите ни възможности не са чак толкова големи", завърши Тервел Пулев.

Все пак Тервел Пулев обаче в никакъв случай не се е отказал да се бори за място на Олимпиадата в Лондон през лятото и беше категоричен, че ще даде всичко от себе си за нужната квота.

На олимпийската квалификация през април в Турция има само една свободна олимпийска квота в категория до 91 килограма, което означава, че той трябва да спечели турнира.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

иво

преди 12 години

Глупости.Доказа ,че е мъжкар и реалист.

21

Анонимен

преди 12 години

Малката кобра се оказа смок-мишкар?!

20

Цеца Пиронкина

преди 12 години

Мачкайййй,Гришо!!!

fallback